Δημιούργησε μοναδικά κινηματογραφικά πορτραίτα μέσα από τη δική σου καλλιτεχνική ματιά.

Μάθε πως να δημιουργείς εκπληκτικά πορτραίτα!

Ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις και προτάσεις των μελών μας δημιουργήσαμε ένα σεμινάριο Photoshop και Lightroom όπου ο Stratos Agiani δείχνει πως μπορεί κάποιος να πάρει ένα απλό πορτραίτο και να το μετατρέψει σε μία εντυπωσιακά κινηματογραφική φωτογραφία, εύκολα και γρήγορα.

Όλα αυτά πάντα σε απλή και κατανοητή γλώσσα βήμα βήμα χωρίς να κρύψει το παραμικρό.

Τo σεμινάριο ξεκινάει από το Lightroom όπου θα μάθεις τις βασικές διορθώσεις και βήματα της προετοιμασίας που  πρέπει να κάνεις για να είναι η φωτογραφία έτοιμη για επεξεργασία στο Lightroom διατηρώντας την μέγιστη ποιότητα.

Στην συνέχεια του σεμιναρίου Lightroom θα μάθεις πώς να δημιουργείς μια κινηματογραφική ατμόσφαιρα, πώς να αλλάζεις τον φωτισμό στη φωτογραφία εξομοιώνοντας την χρήση flash, καθώς και πώς να φέρεις στην επιφάνεια κρυμμένη λεπτομέρεια από συγκεκριμένες περιοχές της φωτογραφίας ( π.χ. σώμα ).

Αμέσως μετά θα μάθεις πώς να στείλεις την φωτογραφία στο Photoshop ώστε να προσθέσεις ειδικά εφέ όπως καπνό, lens flare, καθώς και το πώς να κάνεις μη καταστροφικές επεμβάσεις.

Το συγκεκριμένο μάθημα θα το βρείς αποκλειστικά στην ακαδημία της CraftiusPRO και είναι διαθέσιμο με απεριόριστη πρόσβαση, ούτως ώστε να μπορέσεις να εμπεδώσεις και να χρησιμοποιήσεις γρήγορα όλες τις προχωρημένες τεχνικές που θα σου δείξουμε.

Επιπλέον θα σου προμηθεύσουμε το original RAW αρχείο που χρησιμοποιεί ο Stratos Agiani στο μάθημα ούτως ώστε να μπορέσεις να ακολουθήσεις και εσύ πιστά βήμα βήμα τις τεχνικές που βλέπεις. Έτσι θα είσαι απολύτως σίγουρος ότι μαθαίνεις τα πάντα σωστά.

Παρακολουθώντας το συγκεκριμένο μάθημα θα είσαι σε θέση όχι μόνο να δημιουργήσεις εκπληκτικά πορτραίτα κινηματογραφικού επιπέδου αλλά και να πειραματιστείς και να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ επεξεργασίας φωτογραφίας πορτραίτου ούτως ώστε να μπορέσεις να έχεις τη δική σου καλλιτεχνική φωνή σε ό, τι αφορά το Photo Editing.


Αν είσαι μέλος της Ακαδημίας με GOLD Ετήσια Συνδρομή μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα ΔΩΡΕΑΝ τώρα.

Εναλλακτικά μπορείς να το αγοράσεις μεμονωμένα ή να γίνεις συνδρομητής για απεριόριστη πρόσβαση σε ΟΛΑ τα μαθήματα της Ακαδημίας, υπάρχοντα και μελλοντικά σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις:

 • Πώς να δημιουργείς ένα άκρως κινηματογραφικό Look
 • Πώς να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας τη καλλιτεχνική σου ματιά
 • Πώς να αποκαλύπτεις το θέμα και να τραβάς τη προσοχή του θεατή σε αυτό
 • Πώς να χρησιμοποιείς μη καταστροφική επεξεργασία
 • Πώς να συνδυάζεις τη δύναμη του Photoshop με το Lightroom
 • Πώς να κάνεις καθολικές επεμβάσεις γρήρορα με εκπληκτικά αποτελέσματα
 • Πώς να κάνεις τοπικές μη καταστροφικές επεμβάσεις με το Lightroom και το Photoshop
 • Πώς να δημιουργείς ειδικά εφέ
 • Τελος θα έχεις τις βάσεις για να ανακαλύψεις τη δική σου προσωπική εικαστική φωνή στην επεξεργασία φωτογραφίας

Αξιολογήσεις μαθήματος

5

5
2 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
 • 5 από 52
 • 4 από 50
 • 3 από 50
 • 2 από 50
 • 1 από 50

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
X