Πρέπει να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε αυτό το μάθημα  →   ΣΥΝΔΕΣΗ | ΕΓΓΡΑΦΗ

Γρήγορες τεχνικές για άψογα και πανέμορφα πορτραίτα κάθε φορά, με την βοήθεια του Photoshop.

Μάθε πώς να υλοποιείς ταχύτατες διορθώσεις σκιών για τις περιοχές του προσώπου, ώστε να παίρνεις επαγγελματικά αποτελέσματα και να εντυπωσιάζεις κάθε άτομο που φωτογραφίζεις.

Όταν φωτογραφίζουμε πορτραίτα πολλές φορές εμφανίζονται άσχημες σκιές στο πρόσωπο αλλά και στο σώμα πολλές φορές. Οι σκιές αυτές μπορεί να προέρχονται από σκληρό ή λάθος φωτισμό, από ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου, από λάθος θέση και κατεύθυνση του φωτός αλλά και από λάθος στάση του προσώπου.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τα προβλήματα αυτά εμφανίζονται πολύ συχνά σε όλους όσους φωτογραφίζουμε, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Επειδή όμως οι περισσότερες τεχνικές που υπάρχουν για διόρθωση αυτών των προβλημάτων είναι χρονοβόρες πολλοί δεν προχωράνε στις απαραίτητες διορθώσεις, ειδικά να ο αριθμός των φωτογραφιών που πρέπει να διορθωθούν είναι μεγάλος.

Πλέον όμως υπάρχει λύση.

Η τεχνική που θα μάθεις σε αυτό το μάθημα είναι εξαιρετικά απλή, γρήγορη, ευέλικτη, μη καταστροφική, και δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά!

Θα δεις και θα μάθεις πώς να σβύνεις και να μειώνεις τις σκιές από το δέρμα αλλά και κάτω από τα μάτια, βήμα βήμα , με τρόπο που είναι ρεαλιστικός και ταυτόχρονα διατηρεί την λεπτομέρεια του δέρματος.

Έτσι θα μπορείς να απογειώνεις τα πορτραίτα σου, να βοηθήσεις την δουλειά σου να ξεχωρίσει αλλά και να εντυπωσιάσεις αυτούς που φωτογραφήσεις.

Παρακολούθησε το μάθημα και απογείωσε σε άλλο επίπεδο τα πορτραίτα σου!

Και όπως πάντα αν έχεις απορίες είμαστε δίπλα σου. Μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις στο αποκλειστικό forum του μαθήματος για να πάρεις όλες τις απαντήσεις άμεσα και υπεύθυνα, καθώς και να ανεβάσεις φωτογραφίες σου ( πριν και μετά ) για εποικοδομητική κριτική και βελτίωση.

Αξιολογήσεις μαθήματος

N.A

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
  • 5 από 50
  • 4 από 50
  • 3 από 50
  • 2 από 50
  • 1 από 50

Δεν βρεθηκαν αξιολογησεις

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015