Οι γραμμές αποτελούν ένα πανίσχυρο εργαλείο σύνθεσης και σε αυτό το μάθημα θα σου δείξουμε όλα τα μυστικά για το πώς να τις χρησιμοποιείς για να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες.

Μετά από απαίτηση και feedback δικό σας, ξεκινάμε μία νέα σειρά μαθημάτων που εστιάζει στο τεχνικό αλλά και εικαστικό μέρος της φωτογραφίας.

Η νέα σειρά ξεκινάει με ένα εξαιρετικά πρακτικό και χρήσιμο μάθημα σύνθεσης, που θα σου μάθει τα πάντα για τις γραμμές.

Ως γνωστό οι γραμμές έχουν πολλές χρησιμότητες και βοηθάνε στο να τραβήξεις το βλέμμα του θεατή προς ένα σημείο, στο να κάνεις την φωτογραφία να είναι τρισδιάστατη κλπ.

Σε αυτό το μάθημα όμως δεν θα μείνουμε μόνο στα βασικά. Ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει νέους δημιουργικούς τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις γραμμές για εκπληκτικά αποτελέσματα.

Επιπλέον θα μάθεις πώς να δημιουργείς ενδιαφέροντα κάδρα και συνθέσεις, σπάζοντας τους κανόνες και ξεκλειδώνοντας νέους δημιουργικούς τρόπους φωτογράφισης.

Τέλος θα μάθεις όλα τα μυστικά για το πώς να βλέπεις τις γραμμές που δεν βλέπουν οι άλλοι και να μετατρέπεις καθημερινές τοποθεσίες σε μικρά φωτογραφικά έργα τέχνης.


Το συγκεκριμένο μάθημα είναι διαθέσιμο αυτόνομα προς αγορά, ή με δωρεάν πρόσβαση για τα μέλη της Ακαδημίας μας. Αν δεν έχεις συνδρομή μπορείς να την αποκτήσεις τώρα και να έχεις απεριόριστη δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας, υπάρχοντα και νέα.

Μάθε περισσότερα για την συνδρομή κάνοντας κλικ εδώ.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις:

 • Τι είναι οι γραμμές και πώς να τις χρησιμοποιείς
 • Πώς να αποφύγεις μεγάλα λάθη
 • Πώς να δημιουργείς πιο δημιουργικές φωτογραφικές συνθέσεις και κάδρα
 • Πώς να τραβάς την προσοχή σε ένα σημείο
 • Πώς να βρίσκεις και να χρησιμοποιείς τις «αόρατες γραμμές»
 • Δημιουργική χρήση των γραμμών
 • Πώς να χρησιμοποιείς τις γραμμές σαν το κύριο θέμα σου

Αν είσαι μέλος της Ακαδημίας με GOLD Ετήσια Συνδρομή μπορείς να παρακολουθήσεις το μάθημα ΔΩΡΕΑΝ τώρα.

Εναλλακτικά μπορείς να το αγοράσεις μεμονωμένα ή να γίνεις συνδρομητής για απεριόριστη πρόσβαση σε ΟΛΑ τα μαθήματα της Ακαδημίας, υπάρχοντα και μελλοντικά σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

Αξιολογήσεις μαθήματος

4.3

4.3
6 ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
 • 5 από 52
 • 4 από 54
 • 3 από 50
 • 2 από 50
 • 1 από 50
 1. Χρήσιμο και ευκολονόητο!

  5

  Χρήσιμο και ευκολονόητο!

 2. 4

  Γραμμές …..Κάτι που πότε δεν έδωσα σημασία στις φωτογραφίες μου και όμως παίζουν μεγάλο ρόλο και έχουν μεγάλη σημασία τελικά…..Ήταν πολύ καλό το μάθημα με πολύ καλά και κατανοητά παραδείγματα….Το μόνο που θα μας ήταν ακόμα ποιο χρήσιμο και έλειπε ήταν ο τρόπος λήψης των φωτογραφιών του μαθήματος και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιηθηκε …….

 3. Νέοι ορίζοντες

  4

  Εξαιρετικό μάθημα και προσωπικά μου άνοιξε νέο ορίζοντα αναφορικά με τη φωτογραφία. Θα ήθελα λίγες πληροφορίες παραπάνω για τη λήψη των φωτογραφιών (π.χ. φακός, φίλτρα, διάφραγμα κλπ.)

 4. 4

  Το μάθημα ήταν πολύ καλό, βοηθάει στην κατανόηση του ρόλου των γραμμών στη φωτογραφία, καθώς και στην αναγνώριση αυτών στο πεδίο. Εάν ήταν δυνατόν να δίνεται περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λήψης των φωτογραφιών που βλέπουμε κάθε φορά (φακός, διάφραγμα, ταχύτητα, κ.λ.π.)

 5. 4

  Το μάθημα ήταν πολύ καλό. Εάν ήταν δυνατόν να δίνεται περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λήψης των φωτογραφιών που βλέπουμε κάθε φορά (φακός, διάφραγμα, ταχύτητα, κ.λ.π.)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
X