ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
Stratos Agiani

Διοργανωτής

Stratos Agiani

Τοπική Ώρα

  • Ζώνη ώρας: America/New_York
  • Ημερομηνία:28 Φεβ 2018
  • Ώρα:11:30 - 12:30

Ημερομηνία

28 Φεβ 2018

Ώρα

19:30 - 20:30

Κόστος

Δωρεάν

ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: STORYTELLING PHOTOGRAPHY

Οι φωτογραφίες σου ειναι απλές λήψεις ή λένε μικρές ιστορίες;

Μάθε πώς να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου υλικό, απο απλές λήψεις σε κινηματογραφικές φωτογραφίες που λένε ιστορίες!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να θέτεις στον εαυτό σου κάθε φορά που πας να βγάλεις μια φωτογραφία. Ξέρουμε ότι δεν έχει εύκολη απάντηση για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν Webinar θα σου δείξει πως θα μπορέσεις να δημιουργήσεις φωτογραφίες που διηγούνται ιστορίες,μέσα από πολλά πρακτικά παραδείγματα.

Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρεις να δημιουργείς φωτογραφίες που ξεχωρίζουν, τραβούν και διατηρούν την προσοχή των θεατών. Φυσικά όπως πάντα θα καλύψει τόσο τεχνικά ζητήματα ( ρυθμίσεις και εξοπλισμό ) όσο και εικαστικά.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες ( μόνο 100 / webinar ) φρόντισε να εξασφαλίσεις την δική σου κάνοντας δωρεάν εγγραφή!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ! Απλά για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή με τα στοιχεία σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου και να είσαι στον υπολογιστή την ώρα που θα ξεκινήσει το σεμινάριο.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ WEBINAR: ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μετά το Webinar θα σου δοθεί ένα φωτογραφικό θέμα το οποίο θα αποτυπώσεις μέσα από τη φωτογραφική σου μάτια και θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις τις φωτογραφίες στην κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό ούτως ώστε να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και κριτική. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να γίνεις καλύτερος, γρήγορα.

 Το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο για επανάληψη δίχως περιορισμό στα μέλη με Gold Συνδρομή.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος educator, γραφίστας, και φωτογράφος πορτραίτων.  Η δουλειά του έχει ταξιδέψει στις άκρες της Γης: από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Κίνα.

Διδάσκει φωτογραφία και Photoshop τα τελευταία 6 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει πάθος με οτιδήποτε δημιουργικό αφορά τα 2 παραπάνω. Διατηρεί σταθερή συνεργασία ως εκπαιδευτής με το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.  Γνωρίζει πολύ καλά το επαγγελματικό φωτογραφικό τοπίο και πώς να προηγείται σε αυτό. Τρέχει με επιτυχία 4 διαφορετικές επιχειρήσεις που περιστρέφονται γύρω από την φωτογραφία στον τομέα τις εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών φωτογραφίσεων, παροχής design δημιουργικών υπηρεσιών αποκλειστικά για φωτογράφους.

Fill out my online form.


Αν θέλεις να ενημερωθεί για το πότε θα γίνει το επόμενο Webinar Φωτογραφίας κάνε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015