ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
Stratos Agiani

Διοργανωτής

Stratos Agiani

Τοπική Ώρα

  • Ζώνη ώρας: America/New_York
  • Ημερομηνία:15 Νοέ 2017
  • Ώρα:12:30 - 13:30

Ημερομηνία

15 Νοέ 2017

Ώρα

19:30 - 20:30

Κόστος

Δωρεάν

ΔΩΡΕΑΝ ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ADOBE CAMERA RAW

O Stratos Agiani και η CraftiusPRO παρουσιάζουν το δεύτερο ζωντανό Online μάθημα!

Ένα διαδραστικό σεμινάριο επεξεργασίας φωτογραφίας γεμάτο πρακτικές συμβουλές, για το Adobe Camera Raw καθώς και την επεξεργασία φωτογραφιών με αυτό.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Στο σεμινάριο ο Stratos Agiani θα δείξει μυστικά επεξεργασίας με το Adobe Camera RAW καθώς και τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών πορτραίτου και τοπίων.Θα δείτε μια flat φωτογραφία να μεταμορφώνεται βήμα βήμα σε μια εντυπωσιακή λήψη που θα κλέψει τις εντυπώσεις και το θαυμασμό των θεατών.

Η παρουσίαση γίνεται με ανάλαφρο και χαλαρό τρόπο, σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Είναι σαν να μαθαίνεις από ένα φίλο.

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ! Απλά για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή με τα στοιχεία σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου και να είσαι στον υπολογιστή την ώρα που θα ξεκινήσει το σεμινάριο.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ WEBINAR: ΚΡΙΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ

Μετά το Webinar θα σου δοθεί ένα φωτογραφικό θέμα το οποίο θα αποτυπώσεις μέσα από τη φωτογραφική σου μάτια και θα έχεις τη δυνατότητα να στείλεις τις φωτογραφίες στην κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει ακριβώς για αυτό το σκοπό ούτως ώστε να γίνει μία ουσιαστική συζήτηση και κριτική. Αυτό θα σε βοηθήσει στο να γίνεις καλύτερος, γρήγορα.

Θα δoθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους συμμετέχουν μέχρι το τέλος του σεμιναρίου.

Το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο για επανάληψη δίχως περιορισμό στα μέλη με Gold Συνδρομή.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος educator, γραφίστας, και φωτογράφος πορτραίτων.  Η δουλειά του έχει ταξιδέψει στις άκρες της Γης: από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Κίνα.

Διδάσκει φωτογραφία και Photoshop τα τελευταία 6 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει πάθος με οτιδήποτε δημιουργικό αφορά τα 2 παραπάνω. Διατηρεί σταθερή συνεργασία ως εκπαιδευτής με το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.  Γνωρίζει πολύ καλά το επαγγελματικό φωτογραφικό τοπίο και πώς να προηγείται σε αυτό. Τρέχει με επιτυχία 4 διαφορετικές επιχειρήσεις που περιστρέφονται γύρω από την φωτογραφία στον τομέα τις εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών φωτογραφίσεων, παροχής design δημιουργικών υπηρεσιών αποκλειστικά για φωτογράφους.


Οι θέσεις έχουν εξαντληθεί!

Αν θέλεις να ενημερωθεί για το πότε θα γίνει το επόμενο Webinar Φωτογραφίας κάνε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015