ΓΙΑΤΙ ΤΑ INSTAGRAM STORIES ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ SNAPCHAT

Όλοι πλέον γνωρίζουμε ότι το Instagram έχει αποκτήσει την δυνατότητα εφήμερων δημοσιεύσεων μέσα από τα Stories. επιπλέον όλοι μπορούμε να δούμε τις τρομερές ομοιότητες με το αντίπαλο δέος που δεν είναι άλλο απο το SnapChat.

Πολλοί μάλιστα κατηγόρησαν το Instagram οτι “ανέγραψε” το feature με το ίδιο όνομα από το Snapchat.

Τώρα όμως που πέρασε λίγο διάστημα μπορούμε να δούμε τα πράγματα πιο ψύχραιμα και να αξιολογήσουμε την κατάσταση: ναι μεν πλέον και οι 2 υπηρεσίες έχουν την ιδιά δυνατότητα δημοσίευσης Post που έχουν ένα 24ωρο ζωής μόνο αλλά υπάρχουν ακόμα σημαντικές διαφορές ανάμεσα στον τρόπο υλοποίησης της ίδιας ιδέας από το Instagram και το Snapchat.

Μία όμως διαφορά είναι αυτή που πραγματικά κάνει την …. Διαφορά για το Instagram!

Instagram Explored Stories

Με το νέο update του Instagram η περιοχή Explore ( το μέρος όπου το Instagram μας προτείνει άτομα και δημοσιεύσεις που μας ενδιαφέρουν ) αποκτά την δυνατότητα προβολής όχι μόνο κλασσικών δημοσιεύσεων αλλά και Stories.

Έτσι ξεκλειδώνει η δυνατότητα του να μας ανακαλύψουν νέα άτομα και να αποκτήσουμε νέους followers μέσα από τα καθημερινά μας Stories, τα οποία μπορούν να εμφανίζονται στο Explore tab εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών του Instagram.

Το Snapchat δυστυχώς δεν έχει ακόμα την δυνατότητα πρότασης νέου περιεχομένου σε κάποιον χρήστη οπότε σε αυτό τον τομέα είναι πίσω προς το παρόν.

Είμαστε σίγουροι ότι εν καιρό θα έρθει η απάντηση και από μεριάς Snapchat αλλά για τώρα αν θέλετε το περιεχόμενο σας να “ανακαλυφθεί” και να διανεμηθεί πιο εύκολα το Instagram είναι μονόδρομος.

 

0 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΓΙΑΤΙ ΤΑ INSTAGRAM STORIES ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ SNAPCHAT"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
Share This