ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOK ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Μάθε πως να παίρνεις πολλές διαφορετικές λήψεις πορτραίτων σε μια τοποθεσία, όταν δεν έχεις χρόνο ή εναλλακτική τοποθεσία!

Πολλές φορές καλούμαστε να φωτογραφίσουμε σε ιδιαίτερα στενά χρονικά περιθώρια. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα session όπου πολλές φωτογραφίες είναι παρόμοιες, κάτι που θα μειώσει δραματικά τον αριθμό των τελικών φωτογραφιών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Για αυτό σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να βγάλει πολλές φωτογραφίες με διαφορετικό ύφος, σε μια και μόνο τοποθεσία.

Έτσι θα είσαι σε θέση να εκμεταλλευθείς κάθε τοποθεσία στο έπακρο, αλλά και να δίνεις πολλές επιπλέον επιλογές στους πελάτες σου αλλά και στον εαυτό σου.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

21 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ LOOK ΠΟΡΤΡΑΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015