ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;

Η Φωτογραφία μπορεί να είναι έχει γίνει πολύ προσβάσιμη με την βοήθεια της τεχνολογίας, κάτι που διευκολύνει την δημιουργία μιας λήψης. Αν όμως μια εικόνα δεν έχει σκοπό, δεν μπορεί να γίνει ποτέ μια φωτογραφία.

Για αυτό τον λόγο θα πρέπει πάντα να υπάρχει ένας σκοπός όταν φωτογραφίζουμε. Ένας λόγος. Να θέλουμε κάτι να πούμε ή να δείξουμε. Να έχουμε κάτι να μοιραστούμε. Και αν όχι πάντα με το κοινό, έστω με τον εαυτό μας.

Σε αυτό το βίντεο ο Stratos Agiani εξηγεί γιατί φωτογραφίζει, τι είναι η φωτογραφία για αυτόν καθώς και το τι θέση έχει στην ζωή του.

Εσύ γιατί φωτογραφίζεις;

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

3 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ;"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015