ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!

Αγαπητοί φίλοι και μέλη.

Ο Δεκέμβριος είναι ήδη εδώ και εμείς εργαζόμαστε πυρετωδώς για να ξεκινήσουμε την νέα season του 2018 με νέα αναβαθμισμένα μαθήματα Φωτογραφίας Photoshop και Lightroom για εσένα. Και ακριβώς επειδή τα μαθήματα είναι για εσένα θέλουμε να μας βοηθήσεις στο να καθορίσουμε την νέα μας δομή και περιεχόμενο μαθημάτων!

Σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα,  μπορείς συμπληρώνοντας την φόρμα παρακάτω να μας πεις τι θα ήθελες να δεις στα δωρεάν μαθήματα αλλά και στα μαθήματα της Ακαδημίας μας, διαμορφώνοντας το περιεχόμενο της ύλης τους.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αν μας πεις την γνώμη σου θα μπεις στην κλήρωση για τα εξής:

  • 3 τυχεροί θα κερδίσουν από μια ζωντανή διαδικτυακή συνάντηση μέσω Skype για 1 ώρα ώστε ο Stratos Agiani να τους λύσει προσωπικά κάθε απορία που μπορεί να έχουν γύρω από την φωτογραφία.

Η Κλήρωση θα γίνει Σάββατο 30 Δεκεμβρίου!

Αφιέρωσε λοιπόν μερικά δευτερόλεπτα, πες μας τι μαθήματα θα ήθελες να δεις και μπες στην κλήρωση! Αναμένουμε με χαρά να μάθουμε τι μαθήματα φωτογραφίας θέλεις να δημιουργήσουμε για εσένα.

TI ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;

Fill out my online form.


3 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
Share This