ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μάθε πως να χρησιμοποιείς σωστά τις γραμμές για εντυπωσιακά πορτραίτα, αλλά και πως να αποφεύγεις λάθη που θα σου καταστρέψουν την φωτογραφία ή ολόκληρο το session.

Οι γραμμές είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο σύνθεσης που μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στα πορτραίτα σας. Ταυτόχρονα όμως η λάθος χρήση τους μπορεί να αποδειχθεί καταστροφική.

Για αυτό σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει μέσα από πρακτικά παραδείγματα πως να χρησιμοποιείς σωστά τις γραμμές αλλά και ποιες παγίδες σύνθεσης να αποφεύγεις.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Σχετικά Άρθρα

2 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
Share This