ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Αγαπητά μέλη της CraftiusPRO

Ήρθε η δική σας σειρά να αναδείξετε την “κεντρική” φωτογραφία για το νέο μάθημα Φωτογραφίας της Ακαδημίας μας “Μάθε πως να βγάζεις εκπληκτικές φωτογραφίες με τον KIT 18-55 mm φακό σου”.

Μετά από μεγάλη ζήτηση, ο Βραβευμένος Φωτογράφος Stratos Agiani δημιούργησε ένα μοναδικό μάθημα Φωτογραφίας για τα Ελληνικά Δεδομένα στο οποίο σας δείχνει πάρα πολλές φωτογραφίες και αναλύει τόσο τεχνικά θέματα ( Διάφραγμα, Ταχύτητα, ISO κ.α. ) όσο και εικαστικά ( σύνθεση, δημιουργικός τρόπος σκέψης, φωτογραφική ματιά κ.α. ).

Παρακάτω θα δείτε τις 3 φωτογραφίες που επιλέξαμε, τις οποίες μπορείτε να ψηφίσετε στην φόρμα που θα βρείτε στο τέλος του άρθρου.

Ένας μεγάλος τυχερός έπειτα από κλήρωση θα κερδίσει ένα μάθημα της Ακαδημίας Δωρεάν. Η ψηφοφορία των φωτογραφιών λήγει στις 31 Μαΐου

Φωτογραφία Α

 

 

Φωτογραφία Β

 

 

Φωτογραφία Γ

 

 

Η ψηφοφορία έληξε! Σας ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια σας!

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα θα βρείς με κλικ εδώ.

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα είναι σε προσφορά με έκπτωση -50%. Απόκτησε το από 49,99 μόνο με 24.99 για λίγες ημέρες!

4 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

04/06/2018

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΨΗΦΙΣΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015