ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ STRATO AGIANI

Ο Stratos Agiani σου δείχνει πως φωτογράφισε μία σειρά προϊόντων, στον χώρο του πελάτη σε ελάχιστο χρόνο και με τρόπο που δεν θα περίμενες!

Μια επαγγελματική φωτογράφιση μπορεί να γίνει με ευκολία σε ένα στούντιο. Τι γίνεται όμως όταν ένας πελάτης χρειάζεται να γίνει η παραγωγή ενός φωτογραφικού υλικού στον χώρο του, σε πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα;

Ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως ακριβώς έλυσε αυτό τον γρίφο της συγκεκριμένης φωτογράφισης.

Το Brief

Ο πελάτης είχε ανάγκη από μια σειρά φωτογραφιών για χρήση στα Social Media, αλλά τα προϊόντα ήταν αδύνατο να μετακινηθούν εκτός χώρου, οπότε θα έπρεπε να φωτογραφηθούν στο κατάστημα.

Επιπλέον η φωτογράφιση θα έπρεπε να υλοποιηθεί εντός 2 ωρών, μίας και αναμενόταν μεγάλη προσέλευση του κόσμου εντός καταστήματος, κάτι που θα δημιουργούσε πρόβλημα τόσο στην λειτουργία του καταστήματος όσο και στην φωτογράφιση.

Για αυτό ο Stratos Agiani έπρεπε να βρει δημιουργικές λύσεις ώστε να μπορέσει να βγάλει εντυπωσιακές φωτογραφίες, χωρίς την χρήση στουντιακού εξοπλισμού on-site και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δείτε πως υλοποιήθηκαν όλα αυτά, πως έγινε η φωτογράφιση αλλά και πως έγινε χρήση ενός φλάς και ενός ρεφλέκτορα 5-1 για την δημιουργία πραγματικά εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Επιπλέον θα δείτε πρακτικές τεχνικές που θα σας εκπλήξουν τόσο με την ευρηματικότητα τους όσο και με τα αποτελέσματα τους!

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

 

25 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ STRATO AGIANI"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015