ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3Ο WEBINAR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες

Αυτή την Τετάρτη έγινε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Webinar μας με θέμα «Εισαγωγή στην Φωτογραφία Δρόμου». Στο Webinar συμμετείχαν φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα και για περίπου μιάμιση ώρα έμαθαν μυστικά και τεχνικές για το πώς να ξεκινήσουν την φωτογραφία δρόμου.

Ο Stratos Agiani μίλησε για φακούς, σώματα, ρυθμίσεις αλλά και για τεχνικές φωτογράφισης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δρόμο.

Έδειξε παραδείγματα από «κλασσικές» φωτογραφίες δρόμου αλλά και από πιο πειραματικές λήψεις, δίνοντας μία άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο φωτογραφικό θέμα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν στο ζωντανό Webinar και μας αφιέρωσαν τον χρόνο τους και την ενέργεια τους!

Κάπου εδώ να πούμε πως ήδη έχουμε ανακοινώσει όλο το πρόγραμμα δωρεάν ζωντανών webinars στην CraftiusPRO μέχρι και τον Απρίλιο το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

Έτσι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και να εξασφαλίσετε από τώρα την θέση σας σε αυτά έγκαιρα.

Μέχρι τότε καλές φωτογραφήσεις θα τα ξαναπούμε σύντομα!

1 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ 3Ο WEBINAR ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015