ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WHITE BALANCE

Αν αναρωτιέσαι τι στο καλό είναι το White Balance, πως στο καλό λειτουργεί και πως να το χρησιμοποιείς σωστά στην φωτογραφική σου μηχανή τότε είσαι στο σωστό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας!

White Balance: η “περίεργη” αυτή λειτουργία που καθορίζει το αν τα χρώματα σε μια φωτογραφία θα αποτυπωθούν σωστά ή λάθος.

Μία λειτουργία που κρύβει πολλά μυστήρια αλλά και φοβερές δημιουργικές δυνατότητες, αλλά γεννάει και πολλές απορίες σχετικά με το πώς λειτουργεί.

Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου δείξει όχι μόνο το πώς λειτουργεί το White Balance αλλά και το πώς να επιλέγεις την σωστή ρύθμιση στην φωτογραφική σου μηχανή, κάθε φορά, με ένα πρακτικό κανόνα!

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

13 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ WHITE BALANCE"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015