ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ

Μετά απο την μεγάλη επιτυχία του πρώτου επεισοδίου της σειράς #askagiani επιστρέφω με ένα ακόμα βίντεο που έχει σαν σκοπό την απάντηση μιας ερώτησης που λαμβάνουμε συχνά στην CraftiusPRO.

Η ερώτηση που θα απαντήσουμε σήμερα είναι η εξής: πως μπορεί κάποιος να αντιγράψει μια μάσκα ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να την δημιουργεί από την αρχή;

Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι πολύ χρήσιμη όταν εργαζόμαστε σε μία φωτογραφία και χρησιμοποιούμε adjustment layers για τοπικές επεμβάσεις. Πολλές φορές χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά adjustment layers για διαφορετικές επεμβάσεις στην ίδια περιοχή μιας φωτογραφίας, κάτι που σημαίνει 2 πράγματα:

  • Ή πρέπει να δημιουργούμε την μάσκα για κάθε φορά από την αρχή
  • Η μπορούμε να την δημιουργήσουμε μια φορά απλά και στην συνέχεια να την αντιγράφουμε γρήγορα σε κάθε νέο adjustment layer γλυτώνοντας χρόνο.

Όπως είναι κατανοητό η δεύτερη λύση είναι η ιδανική, και αυτή ακριβώς θα δείξω στο 2ο επεισόδιο της σειράς #askagiani.Παρακολούθησε το βίντεο και αν έχεις κάποια απορία μην διστάσεις να την καταθέσεις στην φιλική μας κοινότητα κάνοντας κλικ εδώ http://www.craftiuspro.gr/qna .

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και μέχρι την επόμενη φορά happy shooting!
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Σχετικά Άρθρα

13 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΜΑΣΚΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΜΑΣΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Γίνετε μέλη στην VIP Ενημερωτική λίστα δωρεάν, για να λαμβάνετε όλα τα νέα, μαθήματα αλλά και αποκλειστικές προσφορές της CraftiusPRO

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015
Share This