ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να μεταμορφώσει με την βοήθεια του Photoshop φωτογραφίες αστικού τοπίου!

Πολλές φορές οι φωτογράφοι αγνοούν τις φωτογραφικές ευκαιρίες που μπορεί να προσφέρει η πόλη τους σε επίπεδο αστικού τοπίου. Θεωρούν πως πολλές φορές οι λήψεις τους είναι βαρετές, χωρίς ενδιαφέρον και συνηθισμένες.

Αν είσαι ένας από αυτούς τους φωτογράφους τότε θα χαρείς όταν παρακολουθήσεις το συγκεκριμένο μάθημα Photoshop μιας και θα μάθεις πως μπορείς να μεταμορφώνεις λήψεις αστικού τοπίου της πόλης σου σε εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Και όλα αυτά με μή καταστροφικό τρόπο!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
16 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015