0

Καλημέρα.
Δουλεύω το Lightroom 5 και ήθελα να ρωτήσω κάθε φορά που κάνουμε backup αποθηκέυτεται(δημιουργεί)σε καινούργιο φάκελο ή γίνεται πάνω στον προηγούμενο.
Έχω προσέξει ότι υπάρχουν πολλοί φάκελοι με πολλά buckups που έχουν ημερομηνίες.Θα μπορούσα να σβήσω τα παλιότερα προκειμένου να απελευθερώσω χώρο ή θα χαθούν δεδομένα επεξεργασίας. Εσεις τι κάνετε κάθε φορά που θέλετε να διατηρήσετε την επεξεργασία ενός καταλόγου για το μέλον?