ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ!

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δραμοινογνωσία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Βόρεια Ελλάδα αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην οινική κουλτούρα!

Ως εξέχων εκπρόσωπος αυτής, το οινοποιείο Nico Lazaridi  άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους  φίλους του κρασιού, με πληθώρα δράσεων – εκδηλώσεων που συνδύασαν ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Με αφορμή λοιπόν τις «Ανοιχτές Πόρτες» το Σάββατο 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από τον Strato Agiani σεμινάριο φωτογραφίας με σκοπό να επιτρέψει σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον φανταστικό κόσμο της φωτογραφίας χρήσιμες πληροφορίες, τεχνικές αλλά και συμβουλές για τη φωτογραφία, βήμα βήμα σε απλή και κατανοητή γλώσσα!

Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με άλλα άτομα τα οποία έχουν κοινό ενδιαφέρον και αγάπη για τη φωτογραφία!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2018!

Ακολουθεί  φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο.

 

0 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

06/02/2018

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ!"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Visual Communication (c) 2006 - 2015

Θέλεις ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα φωτογραφίας απευθείας στο email σου;

Τότε μπες στην VIP ενημερωτική λίστα για να λάβεις τον ΔΩΡΕΑΝ οδηγό για απίστευτά sharp φωτογραφίες και δωρεάν μαθήματα κάθε εβδομάδα.

Δεν μοιραζόμαστε ποτέ τα στοιχεία σας

 

THANK YOU FOR SENDING!