ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
Stratos Agiani

Διοργανωτής

Stratos Agiani

Τοπική Ώρα

  • Ζώνη ώρας: America/New_York
  • Ημερομηνία:09 Δεκ 2018
  • Ώρα:22:30 - 23:30

Ημερομηνία

10 Δεκ 2018

Ώρα

06:30 - 07:30

Κόστος

Δωρεάν

ΤΙ ΦΑΚΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ DSLR / MIRRORLESS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;

Οι επιλογές είναι πολλές και γι’αυτό η αγορά του επόμενου φακού γίνεται δύσκολη υπόθεση.

Οκ έχεις φωτογραφική μηχανή αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο επόμενος φακός που πρέπει να αγοράσεις.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Zoom ή σταθερός; 2 zoom η ένας superzoom; Brand Name ή τρίτων κατασκευαστών;

Ξέρουμε ότι δεν έχει εύκολη απάντηση για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν Webinar θα σε βοηθήσει πως να επιλέξεις τον επόμενο σου φακό ώστε τα χρήματά σου να πιάσουν τόπο και ταυτόχρονα να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου αποτέλεσμα.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες ( μόνο 100 / webinar ) φρόντισε να εξασφαλίσεις την δική σου κάνοντας δωρεάν εγγραφή!

ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;

Το σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ! Απλά για να συμμετέχεις θα χρειαστεί να δηλώσεις δωρεάν συμμετοχή με τα στοιχεία σου για να εξασφαλίσεις την θέση σου και να είσαι στον υπολογιστή την ώρα που θα ξεκινήσει το σεμινάριο.

 Το σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο για επανάληψη δίχως περιορισμό στα μέλη με Gold Συνδρομή.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος educator, γραφίστας, και φωτογράφος πορτραίτων.  Η δουλειά του έχει ταξιδέψει στις άκρες της Γης: από τη Νέα Υόρκη μέχρι και την Κίνα.

Διδάσκει φωτογραφία και Photoshop τα τελευταία 6 χρόνια σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει πάθος με οτιδήποτε δημιουργικό αφορά τα 2 παραπάνω. Διατηρεί σταθερή συνεργασία ως εκπαιδευτής με το περιοδικό ΦΩΤΟγράφος.  Γνωρίζει πολύ καλά το επαγγελματικό φωτογραφικό τοπίο και πώς να προηγείται σε αυτό. Τρέχει με επιτυχία 4 διαφορετικές επιχειρήσεις που περιστρέφονται γύρω από την φωτογραφία στον τομέα τις εκπαίδευσης, παροχής υπηρεσιών φωτογραφίσεων, παροχής design δημιουργικών υπηρεσιών αποκλειστικά για φωτογράφους.

Fill out my online form.


Αν θέλεις να ενημερωθεί για το πότε θα γίνει το επόμενο Webinar Φωτογραφίας κάνε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα κάνοντας κλικ εδώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015