ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Αγαπητοί φιλοι και φιλες.

Μετά από απουσία 3+ ετών με χαρά ανακοινώνω ότι ξεκινάμε ξανα τις φωτογραφικές μας δράσεις, εκδρομές και συγκεντρώσεις σε Καβάλα, Δράμα και Ξάνθη.

Την αρχή κάνουμε από την Καβάλα όπου είμαι καλεσμένος του ΚΕΔΙΒΙΜ EASY LEANING με σκοπό την διεξαγωγή ενός δωρεάν σεμιναρίου φωτογραφίας!

Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ διαδραστικό σεμινάριο θα μάθεις πως να αξιοποιείς τον εξοπλισμό σου για να βγάλεις εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Το σεμινάριο θα είναι γεμάτο με πρακτικές τεχνικές που μπορείς να αξιοποιήσεις από την επόμενη ημέρα για καλύτερες φωτογραφίες.

Θα μιλήσουμε για φακούς,ρυθμίσεις αλλά και για κανόνες σύνθεσης. Στη συνέχεια θα δούμε πως μπορούμε να συνδιάσουμε όλα τα παραπάνω με σκοπό να βγάλουμε πανέμορφες φωτογραφίες. Θα δούμε πολλές φωτογραφίες, το πως βγήκαν αλλά και να μάθουμε,θα αντλήσουμε έμπνευση και ιδέες και στο τέλος της ημέρας θα γίνουμε καλύτεροι φωτογράφοι.

 

Λόγω της φύσης του σεμιναρίου οι θέσεις είναι περιορισμένες και για την συμμετοχή απαιτείται η δωρεάν εγγραφή σας. Χωρίς δωρεάν εγγραφή δεν θα είναι δυνατή η είσοδο στον χώρο.

 

Πληροφορίες:

Ημερομηνία:
Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 18:00 – 20:00

Τοποθεσία: 
Cafe Bar Chocolat, Μεγ. Αλεξάνδρου 44 ( Εντός του εμπορικού κέντρου )

Κονδυλίδου Βίλλυ
697 4770495

Καζαντζίδου Ελεονώρα
6932377138

Διεύθυνση:
Ά Πάροδος Παύλου Μελά 4β,τηλ 2510620030

Βεβαιώση παρακολούθησης:
Θα χορηγηθεί

Καλή μας αρχή και τα λέμε στην πρώτη μας δράση σύντομα!

Φιλικά
Stratos Agiani

06/11/2019

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X