ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Απεριόριστη πρόβαση σε ολα τα μαθήματα φωτογραφίας, στην τιμή ενός σεμιναρίου!

Μία συνδρομή που δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη την βιβλιοθήκη των μαθημάτων μας, υπάρχοντα και μελλοντικά, μόνο με 150,00, τώρα με επιπλέον έκπτωση 25%!

Απεριόριστη πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη στοχευμένων μαθημάτων, σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Μάθε τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και δημιουργησε τις φωτογραφίες που πάντα ονειρευόσουν!

Ρίξε μια ματιά στα νέα μας μαθήματα φωτογραφίας

Προσθέτουμε νέα Premium μαθήματα κάθε 15 ημέρες, στα οποία θα έχεις δωρεάν απεριόριστη πρόσβαση!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ!

Αξιοποίησε τον εξοπλισμό σου και μάθε πως να βγάζεις και να επεξεργάζεσαι εκπληκτικές φωτογραφίες

Ανακάλυψε τι πραγματικά μπορείς να πετύχεις με την φωτογραφική σου μηχανή!

Στα μαθήματα φωτογραφίας της CraftiusPRO θα σου δείξουμε με απλή και κατανοητή γλώσσα πώς να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά τον εξοπλισμό σου ώστε να μπορέσεις να φέρεις στην ζωή τις δημιουργικές σου ιδέες. Γνώρισε την μηχανή, τους φακούς τις ρυθμίσεις καθώς και τα εργαλεία που θα σου δώσουν πανέμορφες φωτογραφίες.
Και όλα αυτά σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Είναι σαν να μαθαίνεις από ένα καλό φίλο.

Τι χρειάζεται μια φωτογραφία για να ειναι καλλιτεχνικά εξαιρετική και να ξεχωρίζει;

Πέρα όμως από το τεχνικό κομμάτι, εμβαθύνουμε και σε καλλιτεχνικά ζητήματα όπως η σύνθεση, κανόνες, τεχνικές κ.α. μέσα από αναλυτικά παραδείγματα με φωτογραφίες. Επιπλέον σε βοηθάμε να αναπτύξεις την δημιουργική σκέψη σου, ώστε να είσαι σε θέση να μπορείς να αποτυπώνεις ένα θέμα με την μέγιστή τεχνική και εικαστική αρτιότητα.

ΜΑΘΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ!

O Stratos Agiani, βραβευμένος φωτογράφος και γραφίστας με πάνω απο 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, θα σου δείξει εκπληκτικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών που δεν θα βρείς αλλού.

Είσαι αρχάριος φωτογράφος; Ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν και μάθε να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σε επικές λήψεις!

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας του Photoshop και να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητες που σου δίνει ο εξοπλισμός και η φαντασία σου. Με τα μαθήματα της CraftiusPRO θα μάθεις να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου σαν επαγγελματίας γρήγορα.

Ολα τα μαθήματα ειναι σε εξαιρετικά απλή και κατανοητή γλώσσα, με πολλά πρακτικά παραδείγματα!

Τα νέα μαθήματα αποκλειστικά για επαγγελματίες γάμου,πορτραίτων και διαφημιστικής φωτογραφίας, θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις την επιχείρηση και το Brand σου.

Μάθε πώς να αξιοποιείς το Photoshop ώστε να μεγιστοποιήσεις το τζίρο σου, να προσελκύσεις νέους πελάτες, και να αναπτύξεις την επιχείρηση σου, μέσα από τις μοναδικές σε ύφος και στυλ φωτογραφίες που θα μάθεις να δημιουργείς για τους πελάτες σου.

Πέρα από το Photoshop, από το 2018 θα είμαστε η μοναδική Ακαδημία που θα προσφέρει ολοκληρωμένα Business μαθήματα Digital Marketing αποκλειστικά για επαγγελματίες φωτογράφους, με σκοπό την εύρεση πελατών από Ελλάδα και Εξωτερικό.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Sharpening Masterclass για το Photoshop! Bonus αξίας 95,00 χωρίς επιπλέον χρέωση!

Θέλεις οι φωτογραφίες σου να δείχνουν «ζωντανές» και να έχουν υψηλή ευκρινεία; Αναρωτιέσαι τι τεχνικές χρησιμοποιούν μερικοί φωτογράφοι και οι φωτογραφίες τους έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια;

Αν ναι τότε 10 διαφορετικοί τρόποι sharpening σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις, ώστε να χρησιμοποιείς αυτόν που σε εξυπηρετεί καλύτερα σε κάθε περίπτωση ώστε να δημιουργείς φωτογραφίες με κορυφαία λεπτομέρεια.

Έτσι τα πορτραίτα, τα τοπία, οι ταξιδιωτικές ή οι προσωπικές σου φωτογραφίες θα αποκτήσουν απαράμιλλη λεπτομέρεια και ζωντάνια σε σημείο που θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα!

Επιπλέον αν είσαι επαγγελματίας θα μπορείς πλέον να παραδίδεις, ζωντανές και υψηλής ευκρίνειας εκτυπωμένες ή ψηφιακές φωτογραφίες στους πελάτες σου.

Ρίξε μια ματιά στα νέα μας μαθήματα Photoshop

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Δάμασε την δύναμη του Lightroom μέσα από τις τεχνικές και workflow του βραβευμένου εκπαιδευτή Strato Agiani και δημιούργησε φωτογραφίες που θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες των πελατών και του κοινού σου.

Οργάνωσε τις φωτογραφίες σου και κάνε γρήγορα μαζικές επεμβάσεις, γλυτώνοντας κόπο και εκατοντάδες ώρες επεξεργασίας.

Τα μαθήματα Lightroom θα σου επιτρέψουν να μάθεις να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα ώστε να οργανώνεις, να επεξεργάζεσαι και να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες σε χρόνο ρεκόρ. Επιπλέον θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον εξοπλισμό που ήδη έχεις καθώς και τα αρχεία RAW.


Αναβάθμισε το εικαστικό φωτογραφικό αποτέλεσμα, όχι τον εξοπλισμό σου!

Επιπλέον μαθήματα για επαγγελματίες φωτογραφίας γάμου, πορτραίτων και διαφημιστικής φωτογραφίας.

Αν είσαι επαγγελματίας ή θέλεις να ξεκινήσεις την επαγγελματική ενασχόλιση με την φωτογραφία είσαι στο σωστό σημείο. Τα μαθήματα μας θα σε βοηθήσουν να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες που οι πελάτες σου θα λατρέψουν.

Επιπλέον θα αναπτύξεις το δικό σου προσωπικό στυλ και ύφος, ώστε να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό και θα μπορείς να δημιουργείς φωτογραφίες που θα προκαλούν αίσθηση Online.

Το αποτέλεσμα; Περισσότεροι νέοι πελάτες και ανάπτυξη της επιχείρησης σου.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Lightroom MasterClass για Επαγγελματίες Φωτογράφους! Bonus αξίας 150,00 χωρίς επιπλέον χρέωση!

Σε αυτό το μάθημα ο Stratos Agiani θα σου αποκαλύψει το προσωπικό του workflow στο Lightroom που τον βοηθάει καθημερινά να εργάζεται αποδοτικά ώστε να βρίσκει ταχύτατα τις καλύτερες φωτογραφίες, να τις επεξεργάζεται με κορυφαία αποτελέσματα αλλά και να τις παραδίδει στους πελάτες ή διαφημιστικές εταιρείες στο λιγότερο δυνατό χρόνο.

Το συγκεκριμένο Masterclass δεν είναι ένα ακόμα γενικό μάθημα του Lightroom. Είναι ένα ιδιαίτερα εστιασμένο μάθημα με ουσιαστικές πρακτικές τεχνικές που χρειάζεται ο σύγχρονος επαγγελματίας του 2017.

Τέλος το μάθημα θα εμπλουτίζεται συνέχεια με νέα κεφάλαια και τεχνικές οπότε καλό είναι να είστε στην ενημερωτική μας λίστα και να επισκέπτεστε το μάθημα τακτικά για να παρακολουθήσετε το νέο περιεχόμενο.

Ρίξε μια ματιά στα νέα μας μαθήματα Lightroom

EXCLUSIVE WEBINARS: Ζωντανή φωτογραφική εκπαίδευση αποκλειστικά για τα μέλη μας!

Απόκτησε πρόσβαση στα ζωντανά μαθήματα που κάνουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας και έλα σε επαφή απευθείας με τον Strato Agiani, για να μάθεις μαζί με άλλους, ζωντανά από τον υπολογιστή σου!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Η CraftiusPRO πρωτοπορεί με Online ζωντανά μαθήματα που είναι άκρως διαδραστικά, διασκεδαστικά και γεμάτα πληροφορίες. Τα ζωντανά μαθήματα μας καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος θεματολογίας για ερασιτέχνες και επαγγελματίες, από τεχνικές και επεξεργασία φωτογραφίας μέχρι και digital marketing και επιχειρηματικότητα.

Ως μέλος, αν χάσεις ένα ζωντανό μάθημα έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις On-demand ξανά, σε μορφή βίντεο, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, όσες φορές θέλεις.


Τα μαθήματα συνοδεύονται από βεβαίωση παρακολούθησης, για όσους τα παρακολουθήσουν μέχρι τέλους.

Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X