ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ INSTAGRAM

Όπως είναι ήδη γνωστό το Instagram σύντομα θα δώσει την δυνατότητα σε επαγγελματίες να δημιουργήσουν Επαγγελματικά Προφίλ.

Το «φρέσκο» όμως είναι είναι ότι το Instagram ήδη δοκιμάζει την δυνατότητα προβολής και διάθεσης στατιστικών στοιχείων για τα προφίλ αυτά.

Η συγκεκριμένη δυνατότητα ήταν κάτι που οι χρήστες ζητούσαν εδώ και πολύ καιρό και το κενό κάλυπταν τρίτες υπηρεσίες.

Τα στατιστικά από ότι δείχνουν τα πράγματα α είναι διαθέσιμα μόνο για επαγγελματικά προφίλ προς το παρών, και θα είναι προσβάσιμα μέσω ενός νέου εικονιδίου στην επάνω δεξιά μεριά της εφαρμογής.

Είναι αρκετά ασφαλές το να υποθέσουμε ότι όταν τα επαγγελματικά προφίλ είναι διαθέσιμα, θα έχουν και την δυνατότητα προβολής στατιστικών από την πρώτη ημέρα.

instagram-analyticsΤα στατιστικά θα δίνουν πληροφορίες όπως:

  • Δημογραφικά στοιχεία ( φύλο, ηλικία και τοποθεσία όπως χώρα ή πόλη )
  • Insights: προβολές, κλικ, και λοιπές διαδράσεις
  • Κορυφαίες δημοσιεύσεις του προφίλ τις τελευταίες 7 ή 30 ημέρες
  • Και πολλά άλλα

Πέρα από τα στατιστικά στοιχεία, τα επαγγελματικά προφίλ θα έχουν ένα πλήκτρο άμεσης επικοινωνίας, ενεργό σύνδεσμο με τοποθεσία ή διεύθυνση  ( π.χ. για οδηγίες μέσα από το Google Maps ) καθώς και κατηγορίες.

Πως σας φαίνεται η ιδέα των επαγγελματικών προφίλ στο Instagram; Θα την αξιοποιήσετε; Θα χαρούμε να ακούσουμε την γνώμη σας.

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM

Επιτέλους! Πλέον έχουμε την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε πολλαπλά προφίλ στο Instagram μέσα από την ίδια εφαρμογή με εύκολο και απλό τρόπο. Τι σημαίνει όμως αυτό…

Σχόλια