Ξεκλείδωσε την δημιουργικότητα σου μέσα από τα μαθήματα μας

Απεριόριστη πρόσβαση σε μία τεράστια βιβλιοθήκη στοχευμένων μαθημάτων, σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Μάθε τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις άμεσα και δημιουργησε τις φωτογραφίες που πάντα ονειρευόσουν!

Η εκμάθηση φωτογραφίας όπως πρέπει να είναι το 2018

Μάθε πως να γίνεις καλύτερος φωτογράφος μέσα από τα μαθήματα μας, με τον δικό σου ρυθμό, εύκολα, κατανοητά και πρακτικά.

Απεριόριστη πρόσβαση σε ολόκληρη την βιβλιοθήκη των μαθημάτων μας, υπάρχοντα και μελλοντικά

Με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος ανά έτος ( λιγότερο από ένα και μόνο σεμινάριο ! ) έχεις απεριόριστη πρόσβαση σε εκατοντάδες ώρες μαθημάτων Φωτογραφίας, ρετουσαρίσματος, Photoshop και Lightroom. Σου δίνουμε την δυνατότητα να ξεκλειδώσεις την δημιουργικότητα σου, σε όλους τους φωτογραφικούς τομείς.

Εκμάθηση από παντού, σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η πλατφόρμα μας σου επιτρέπει να ξεκινήσεις να μαθαίνεις άμεσα, χωρίς χρονοβόρα download ή περιορισμούς. Αξιοποιώντας ην υποδομή μας, σε συνδυασμό με την παγκόσμιας φήμης πλατφόρμα επαγγελματικού βίντεο Vimeo σου δίνουμε την δυνατότητα να μάθεις μέσα από κάθε συσκευή, laptop και κινητό τηλέφωνο.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Εκμάθηση με εσένα στο επίκεντρο.

Τα μαθήματα μας απευθύνονται σε εσένα, με φιλικό και κατανοητό τρόπο διδασκαλίας. Δεν ξεχνάμε πως δεν μιλάμε σε μια βιντεοκάμερα αλλά σε πραγματικούς ανθρώπους με πραγματικές ανάγκες, απορίες και όνειρα.  Για αυτό η ακαδημία φροντίζει όλα τα μαθήματα να έχουν ένα ανθρώπινο και φιλικό ύφος, που σε συνδυασμό με το χιούμορ και την γνωστή μεταδοτικότητα του Strato Agiani κάνουν την εκμάθηση μία διασκεδαστική διαδικασία!

Εκμάθηση από ένα κορυφαίο εκπαιδευτή.

Ο Stratos Agiani είναι γνωστός για το φιλικό και μοναδικό κλίμα που δημιουργεί στα σεμινάρια του. Για αυτό άλλωστε γίνονται πάντα sold out. Πλέον μπορείς να ζήσεις την ίδια εμπειρία από την άνεση του χώρου σου. Η φιλική διάθεση, το χιούμορ, ο κατανοητός του λόγος και η μεταδοτικότητα του, μετατρέπουν τα «δύσκολα» θέματα και ορολογίες σε μία διασκεδαστική εμπειρία εκμάθησης. Και το καλύτερο από όλα; Είναι προσιτός, προσβάσιμος και πάντα έτοιμος να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Γίνε μέλος μιας ζεστής και φιλικής φωτογραφικής κοινότητας.

Τα εκατοντάδες μέλη της κοινότητας από όλη την Ελλάδα μας γνωρίζονται μεταξύ τους, αλληλοεπιδρούν, ανταλλάσσουν απόψεις και έμπνευση και συνεργάζονται συνδυάζοντας τις δημιουργικές τους δυνάμεις με εκπληκτικά αποτελέσματα. Μπορείς και εσύ να γίνεις μέλος της κοινότητας σήμερα κιόλας.

ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣOΤΕΡΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ

Μάθε να χρησιμοποιείς καλύτερα τον εξοπλισμό σου
Σε τρομάζουν τα τεχνικά; Τότε είσαι στο σωστό μέρος. Θα σου μάθουμε τα πάντα για την φωτογραφική σου μηχανή σε απλή γλώσσα ώστε να μπορείς να δημιουργείς τις φωτογραφίες που πάντα ονειρευόσουν.

Μαθήματα για Εντυπωσιακά Πορταίτα
Μάθε πως να ποζάρεις, να κατευθύνεις αλλά και να φωτογραφίζεις ένα άτομο για να παίρνεις εκπληκτικά πορτραίτα. Τεχνικές ποζαρίσματος, εξοπλισμός, φακοί, ρετουσάρισμα και ό,τι άλλο χρειαστείς είναι στα μαθήματα μας.

Φωτογραφικές συνταγές για καλύτερες φωτογραφίες
Μάθε πράκτικες συμβουλές, και τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις βήμα βήμα για να παίρνεις εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά που φωτογραφίζεις.

Μάθε Photoshop σε απλά Ελληνικά
Παρακολούθησε μαθήματα Photoshop για να μάθεις πώς να εκμεταλεύεσαι και να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου σαν επαγγελματίας, με πρακτικά μαθήματα σε απλά ελληνικά! Το Photoshop είναι πιο απλό από όσο νομίζεις.

Lightroom: Οργάνωση και επεξεργασία φωτογραφίας επόμενου επιπέδου
Γνώρισε τα πάντα για το απόλυτο εργαλείο οργάνωσης και μαζικής επεξεργασίας φωτογραφίας. Γλίτωσε χρόνο και μεταμόρφωσε τις φωτογραφίες σου σε εντυπωσιακά έργα τέχνης, εκμεταλευόμενος τη δύναμη των αρχείων RAW.

Προχωρημένες  τεχικές επεξεργασίας Φωτογραφίας
Γνώρισε απίστευτες τεχνικές επεξεργασίας απευθείας απο τον βραβευμένο φωτογράφο και Visual Artist Strato Agiani, βήμα βήμα σε απλά ελληνικά.

3.500+ μέλη μαθαίνουν από εμάς Φωτογραφία, Lightroom και Photoshop. Εσύ;

Η βιβλιοθήκη μας εξελίσσεται με νέα μαθήματα που θα σε βοηθήσουν να ξεκλειδώσεις την δημιουργικότητα σου, κάθε εβδομάδα και μήνα ! Για αυτό πάνω από 3.500 άτομα έχουν γραφτεί στην κοινότητα μας από όλη την Ελλάδα.

Τι προσφέρει η συνδρομή!

Ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, κάτι υπάρχει για σένα!

5 Οφέλη για Ερασιτέχνες

Η μοναδική ακαδημία με μαθήματα επαγγελματικού επιπέδου στα Eλληνικά
Μην ταλαιπωρείσαι άδικα με μαθήματα στα αγγλικά, με περίεργες προφορές  και δυσνόητες εκφράσεις. Μάθε τα πάντα στη μητρική σου γλώσσα εύκολα.

Εσύ αποφασίζεις για τα μαθήματα
Τα μαθήματα γίνονται σε συνεργασία με τα μέλη μας που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τί θέλουν να μάθουν, καθώς και την ύλη, ώστε να προσφέρουμε στοχευμένη γνώση.

Μαθήματα σε απλή και κατανοητή γλώσσα
Μάθε Φωτογραφία, Lightroom και Photoshop σε απλή και κατανοητή γλώσσα, με διασκεδαστικό τρόπο. Κάνουμε την εκμάθηση απλή υπόθεση για όλους!

Μόνο πρακτικές τεχνικές
Προσφέρουμε ουσιαστικό περιεχόμενο και μόνο πρακτικές συμβουλές, γιατί ξέρουμε ότι θέλεις να μάθεις γρήγορα και πως ο χρόνος σου είναι πολύτιμος.

Απεριόριστη πρόσβαση στην βιβλιοθήκη της Ακαδημίας
Απελευθερώνουμε την γνώση χωρίς να σε περιορίζουμε. Έχεις απεριόριστη πρόσβαση σε όλα τα μαθήματα , υπάρχοντα και μελλοντικά για να τα δεις όσες φορές θέλεις.

5 Οφέλη για Επαγγελματίες

Εντυπωσιακές επαγγελματικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφίας γάμου
Σου δείχνουμε εκπληκτικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφίας γάμου που θα σου γλιτώσουν χρόνο και θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σου.

Μάθε από έναν Επαγγελματία Βραβευμένο φωτογράφο
Μάθε απευθείας από έναν βραβευμένο επαγγελματία φωτογράφο που είναι επιχειρηματίας και αξιοποιεί τις γνώσεις που σου δείχνει κάθε μέρα για κερδοφορία.

Στοχευμένα μαθήματα για προώθηση επαγγελματιών
Από το 2017 θα έχουμε μαθήματα προώθησης και διαφήμισης για φωτογράφους, ώστε να βρουν γρήγορα και αποτελεσματικά πελάτες από Ελλάδα και εξωτερικό.

Business μαθήματα για να αυξήσετε τον τζίρο της επιχείρησης σας
Είμαστε η μοναδική Ακαδημία που προσφέρει Business μαθήματα για αύξηση του τζίρου της επιχείρησης σας μέσα από το Digital Marketing.

Αποκλειστικά μαθήματα που θα βρείς μόνο εδώ
Τα μαθήματα μας θα τα βρεις αποκλειστικά εδώ, στα ελληνικά και πάντα σε απλή και κατανοητή γλώσσα, και με απεριόριστη πρόσβαση.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Γίνε μέλος σήμερα και κέρδισε:

Aπεριόριστη πρόσβαση στα μαθήματα Photoshop Lightroom Και Φωτογραφίας που ανήκουν στην Ακαδημία  ( υπάρχοντα και μελλοντικά )!

30 αποκλειστικά PRO Photoshop Actions
( Αξίας 35,00 ευρώ ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

30 αποκλειστικά PRO Lightroom Actions
( Αξίας 45,00 ευρώ ) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!

Μόνιμη έκπτωση -50% έκπτωση στα MasterClasses!

Έχεις απορίες; Επικοινώνησε μαζί μας στο 2513. 006104

Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
Exclamation Triangle Check code