ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Αγαπητοί Φίλοι

Όπως γνωρίζετε η CraftiusPRO είναι μία κοινότητα που έχει σαν σκοπό την ποιοτική εκπαίδευση μέσα από μαθήματα αλλά και άρθρα + βίντεο, και απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα φωτογράφων.

Επειδή όμως οι ανάγκες, ή καθημερινότητα αλλά και οι απαιτήσεις των επαγγελματιών είναι ιδιαίτερες και ξεχωριστές, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα τμήμα στην CraftiusPRO που θα απευθύνεται αποκλειστικά στους επαγγελματίες φωτογράφους.

Στην πρώτη φάση αυτού του νέου εγχειρήματος δημιουργούμε μία ενημερωτική λίστα η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες του κλάδου. Μέσω αυτής της λίστας θα λαμβάνετε δωρεάν περιεχόμενο ειδικά για επαγγελματίες τόσο σε μορφή άρθρων όσο και βίντεο.

Η θεματολογία θα καλύπτει ένα ευρύ φάσμα πρακτικών ζητημάτων που αφορούν τον σύγχρονο επαγγελματία του σήμερα ( νέο ή παλιό ) από επιχειρηματικά νέα και συμβουλές, προώθηση κ.α.

Το πρώτο υλικό είναι ήδη έτοιμο και θα αρχίσει να βγαίνει στον αέρα από την επόμενη εβδομάδα.

Για αυτό αν δεν θέλετε να μείνετε από έξω το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γραφτείτε στην νέα ενημερωτική λίστα που είναι αποκλειστικά για επαγγελματίες συμπληρώνοντας την φόρμα που θα βρείτε παρακάτω, ώστε να λαμβάνετε αμέσως κάθε τι νέο που δημοσιεύουμε.

Η συγκεκριμένη προσπάθεια μας είμαστε σίγουροι ότι θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και πρακτική, τόσο σε βάθος χρόνου όσο και άμεσα στην επαγγελματική σας καθημερινότητα.

Για αυτό λοιπόν μην χάνετε στιγμή και γίνετε μέλη δωρεάν στην νέα ενημερωτική λίστα, που απευθύνεται αποκλειστικά για επαγγελματίες του χώρου.

Εγγραφή στην ενημερωτική λίστα για Επαγγελματίες

[newsletter_signup_form id=1]

 

 

Καλή αρχή!

Για την CraftiusPRO
Αγιάνογλου Ευστράτιος

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM

Επιτέλους! Πλέον έχουμε την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε πολλαπλά προφίλ στο Instagram μέσα από την ίδια εφαρμογή με εύκολο και απλό τρόπο. Τι σημαίνει όμως αυτό…

Σχόλια