ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΟΗΘΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ

Οι περισσότεροι επαγγελματίες φωτογράφοι επενδύουν σε ένα βοηθό για καθαρά φωτογραφικούς λόγους ( σαν δεύτερο φωτογράφο ή σαν διαχειριστή εξοπλισμού ).Έτσι όμως χάνουν μια τεράστια ευκαιρία για αποτελεσματική προβολή στα Social Media.

Ναι μεν ένας βοηθός είναι χρήσιμος σαν δεύτερος φωτογράφος και φαίνεται ότι “βγάζει” άμεσα τα λεφτά του, αλλά αυτό έχει σαν συνέπεια ο επαγγελματίας να χάνει συνέχεια εκπληκτικές ευκαιρίες προβολής στο Facebook και στο Instagram.

Σε αυτό το βίντεο ο  βραβευμένος Stratos Agiani, εξηγεί γιατί κάθε επαγγελματίας φωτογράφος πρέπει να επενδύσει σε ένα βοηθό που θα έχει σαν αποκλειστικό σκοπό την καταγραφή backstage, ζωντανή προβολή μέσα από Instagram Stories αλλά και την διαχείριση την δημόσιας εικόνας ενός επαγγελματία φωτογράφου σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος θα δώσει ιδέες για το πώς μπορεί ένας επαγγελματίας φωτογράφος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ένα τέτοιο άτομο, αλλά και πως μπορεί να κάνει γρήγορα απόσβεση τα χρήματα που επενδύει, καθώς και να βγάλει κέρδος.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο για επαγγελματίες φωτογράφους και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
4 Ψήφοι!
0

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε το περιεχόμενο;

+ = Verify Human or Spambot ?

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΟΗΘΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015