ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΟΗΘΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Οι περισσότεροι επαγγελματίες φωτογράφοι επενδύουν σε ένα βοηθό για καθαρά φωτογραφικούς λόγους ( σαν δεύτερο φωτογράφο ή σαν διαχειριστή εξοπλισμού ).Έτσι όμως χάνουν μια τεράστια ευκαιρία για αποτελεσματική προβολή στα Social Media.

Ναι μεν ένας βοηθός είναι χρήσιμος σαν δεύτερος φωτογράφος και φαίνεται ότι “βγάζει” άμεσα τα λεφτά του, αλλά αυτό έχει σαν συνέπεια ο επαγγελματίας να χάνει συνέχεια εκπληκτικές ευκαιρίες προβολής στο Facebook και στο Instagram.

Σε αυτό το βίντεο ο  βραβευμένος Stratos Agiani, εξηγεί γιατί κάθε επαγγελματίας φωτογράφος πρέπει να επενδύσει σε ένα βοηθό που θα έχει σαν αποκλειστικό σκοπό την καταγραφή backstage, ζωντανή προβολή μέσα από Instagram Stories αλλά και την διαχείριση την δημόσιας εικόνας ενός επαγγελματία φωτογράφου σε πραγματικό χρόνο.

Τέλος θα δώσει ιδέες για το πώς μπορεί ένας επαγγελματίας φωτογράφος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο ένα τέτοιο άτομο, αλλά και πως μπορεί να κάνει γρήγορα απόσβεση τα χρήματα που επενδύει, καθώς και να βγάλει κέρδος.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο για επαγγελματίες φωτογράφους και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι μας στο Youtube, καθώς και να κάνεις εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM

Επιτέλους! Πλέον έχουμε την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε πολλαπλά προφίλ στο Instagram μέσα από την ίδια εφαρμογή με εύκολο και απλό τρόπο. Τι σημαίνει όμως αυτό…

Σχόλια