ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξει πως τα χρώματα σε μια φωτογραφία μπορούν να επηρεάσουν τον θεατή και να αναβαθμίσουν τις λήψεις σου.

Έχετε ακούσει σίγουρα πως το χρώμα «επικοινωνεί» συναισθήματα. Καθώς και το ότι το χρώμα αποτελεί μια επιστήμη από μόνο του και είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για την επιτυχία μιας φωτογραφίας.

Όλα καλά και όμορφα αυτά αλλά το πρόβλημα είναι το πώς μπορεί κάποιος να αξιοποιήσει αυτή την πληροφορία για να αναβαθμίσει τις φωτογραφίες του.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα σου εξηγήσει με πρακτικό τρόπο πως το χρώμα επηρεάζει και ενισχύει το mood μιας λήψεις, και με ποιο τρόπο, ώστε να μπορείς από εδώ και πέρα να χρησιμοποιείς την χρωματική παλέτα αλλά και επεξεργασία προς όφελος σου.

Δεν σταματάει όμως εκεί. Θα σου δείξει πως μπορείς να ενισχύεις τα σωστά χρώματα με την βοήθεια του Photoshop για ακόμα μεγαλύτερο Impact.

Παρακολούθησε το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και πάρε τον έλεγχο του χρώματος στα χέρια σου!




Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια