ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητοί μας φίλοι

Η  CraftiusPRO ανακοινώνει το 1o event κριτικής φωτογραφιών PhotoViews με δώρα αξίας 140 ευρώ! 

Θέμα

Το θέμα του πρώτου PhotoViews είναι ελέυθερο!

Εμείς στην CraftiusPRO θέλουμε να δούμε τις καλύτερες φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί απο εσάς, ανεξάρτητα απο την θεματολογία.

 

Tί είναι τα CraftiusPRO PhotoViews

Δίνουμε τέλος στην στείρα κριτική φωτογραφιών.  Προσφέρουμε ουσιαστικές και πρακτικές συμβουλές βελτίωσης, βασισμένες στις δικές σου λήψεις. Για αυτό ξεχωρίζουμε.

Τα PhotoViews ειναι μηνιαίες φωτογραφικές δράσεις που έχουν σαν σκοπό την συμμετοχή και προβολή φωτογραφιών και φωτογράφων γύρω απο ένα συγκεκριμένο θέμα. Μετά το πέρας της προθεσμίας οι φωτογραφίες συγκεντρώνονται και αναλύονται απο την συντακτική μας ομάδα. Στην συνέχεια γίνεται μια παρουσίαση των φωτογραφιών σε μορφή βίντεο, και δίνουμε σύμβουλές, φωτογραφικές τεχνικές και tips που βασίζονται σε κάθε λήψη που έχετε στείλει και πέρασε στην φάση της παρουσίασης.

Τρείς φωτογραφίες μετά απο ψηφοφορία του κοινού κερδίζουν το βραβείο CraftiusPRO PhotoViews People’s Choice. Κάθε φωτογράφος που διακρίνεται κερδίζει  από 1 Lighroom Preset της Επιλογής του αξίας 35€, από την Preset Tools.

Τέλος μια φωτογραφία που επιλέγει η συντακτική ομάδα της CraftiusPRO κερδίζει την διάκριση CraftiusPRO PhotoViews Grand Shot και ο φωτογράφος κερδίζει ένα μάθημα φωτογραφίας απο την Ακαδημία μας, ένα Lightroom Preset από την Peset Tools και μία ψηφιακή υπογραφή, πάλι απο την Preset Tools ( δώρα συνολικής αξίας 105€ |)

Οδηγίες Συμμετοχής

Όλοι μπορούν να λάβουν μέρος στην φωτογραφική αποστολή και να ανεβάσουν μέχρι και 3 φωτογραφίες με το συγκεκρiμένο θέμα.

Για να λάβεις μέρος το μόνο που χρειάζεται είναι να μπείς στο επίσημο Facebook Group μας και να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου σαν σχόλιο στην σχετική δημοσίευση.

Προσοσχή! Παρακαλούμε να ανεβάζετε τις φωτογραφίες σας σαν ΣΧΟΛΙΟ στην σχετική δημοσίευση του group.

 

Βράβευση

Οι βραβευμένες φωτογραφίες χωρίζονται σε

 • CraftiusPRO PhotoViews Grand Shot: 1 φωτογραφία θα επιλεγεί απο την συντακτική ομάδα της CraftiusPRO
 • CraftiusPRO PhotoViews People’s Choice: 10 φωτογραφίες θα επιλεγούν απο την συντακτική ομάδα της CraftiusPRO και θα διατεθούν για ψηφοφορία ώστε το κοινό να αναδείξει τις 3 επικρατέστερες.

 Κανόνες συμμετοχής

 • ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ: Μέχρι 28 Φεβρουαρίου 24:00
 • Η αποστολή είναι ανοιχτή σε κάθε φωτογράφο, ηλικίας 18 ετών και άνω, από οποιαδήποτε χώρα από όλο τον κόσμο, ( ερασιτέχνες και επαγγελματίες ) .
 • Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι δικές σας.

Χρήση και Δικαιώματα

Το Copyright και όλα τα πνευματικά δικαιώματα παραμένουν στον φωτογράφο. Κάθε φωτογραφία που θα χρησιμοποιείται και θα προβάλλεται από την CraftiusPRO θα αναγράφει τα στοιχεία του φωτογράφου. Όσοι συμμετέχουν δίνουν αυτόματα την άδεια στην CraftiusPRO να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό σε ενέργειες προβολής, διαφήμισης, σε εκθέσεις, σε έντυπα αλλά και ψηφιακά μέσα που έχουν σχέση με την CraftiusPRO χωρίς την απαίτηση οποιασδήποτε μορφής αποζημίωσης ( οικονομικής και μη ) από τον φωτογράφο.

Πνευματικά δικαιώματα

Η CraftiusPRO σέβεται τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Είναι πολιτική μας να απαντάμε σύντομα σε τυχών αιτήματα που έχουν να κάνουν με ενημερώσεις σχετικά με Περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στον Διαδικτυακό τόπο και πιθανότατα να παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα τρίτων ( φυσικών ή νομικών προσώπων ). Η CraftiusPRO προβαίνει σε εύλογες προσπάθειες διερεύνησης τέτοιον περιστατικών και λαμβάνει κατάλληλα μέτρα σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης όταν πιστεύει ότι όντως υπάρχει παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων, μέτρα στα οποία συμπεριλαμβάνεται ο αποκλεισμός πρόσβασης ή διαγραφή του Περιεχομένου που τυχών παραβαίνει πνευματικά δικαιώματα, καθώς και η διαγραφή και ο αποκλεισμός πρόσβασης στον Διαδικτυακό Τόπο των λογαριασμών από τους οποίους προήλθε το Περιεχόμενο που προσβάλλει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Για να ενημερώσετε την CraftiusPRO.gr για μία πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων θα πρέπει να αποστείλετε ένα γραπτό αίτημα μέσω email στο helpdesk@CraftiusPRO.gr με τίτλο « Παραβίαση Πνευματικών Δικαιωμάτων» στο οποίο θα συμπεριλάβετε μία λεπτομερέστατη περιγραφή της παραβίασης ώστε να δώσετε όσο το δυνατόν μία πιο σαφή εικόνα της κατάστασης, κάτι που θα βοηθήσει την CraftiusPRO να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις από μεριά της. Σας ενημερώνουμε πώς υπάρχει η πιθανότητα να επιβαρυνθείτε τυχών ζημίες ( συμπεριλαμβανομένων αμοιβών που έχουν να κάνουν με δικαστικά έξοδα και αμοιβές δικηγόρων ) σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ψευδής ή παραποιημένες κατηγορίες για περιεχόμενο που ψευδός αναφέρετε ότι παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα. Αν δεν είστε σίγουροι για το αν μία δραστηριότητα σας συνεπάγεται προσβολή πνευματικών δικαιωμάτων, σας συμβουλεύουμε να ζητήσετε την γνώμη ενός δικηγόρου.

Καλή επιτυχία!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

 1. Καλησπέρα σας
  Έχω από χθες το βράδυ, που μιλήσαμε τηλεφωνικά, και δε μπορώ να βρώ τρόπο να στείλω της φωτογραφίες συμμετοχής στο 1o event κριτικής φωτογραφιών PhotoViews. Παρακαλώ τη βοηθειά σας

 2. Καλημέρα σας.

  Αν κάποιος θέλει να συμμετέχει και δεν έχει λογαριασμό στο Facebook μπορεί να δημιουργήσει ένα και να συμμετέχει δωρεάν 🙂

  Στο μέλλον θα δούμε και εναλλακτικούς τρόπους συμμετοχής.

  Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας