ΤΑ ΦΙΛΤΡΑ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ PRISMA ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ OFFLINE

PRISMA APP

Η Εφαρμογή Prisma σάρωσε τα app stores σε iOS και Android λόγω των εκπληκτικών φωτογραφικών φίλτρων που μετατρέπουν οποιαδήποτε φωτογραφία σας σε έργα τέχνης χρησιμοποιώντας τεχνικές από γνωστούς εικαστικούς και ζωγράφους.

Για να γίνει όμως η μετατροπή η εφαρμογή έπρεπε να στείλει την φωτογραφία στους server της ώστε να αναλυθεί από neural networks ( ένα είδος τεχνητής νοημοσύνης ) για να προκύψει το τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό περιόριζε την εφαρμογή μίας και έπρεπε να είχε πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δικτίου της κινητής ( άρα κατανάλωνε δεδομένα ) ή μέσω wifi.

Επιπλέον λόγω της δημοτικότητας της εφαρμογής αρκετές φορές οι server της εταιρείας ήταν υπερφορτωμένοι με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί η εφαρμογή σωστά.

Με το νέο update η Prisma αντιμετωπίζει και τα 2 προβλήματα με μία κίνηση, επιτρέποντας πλέον την εφαρμογή των πολύπλοκων φίλτρων απευθείας στην κινητή σας συσκευή.

Έτσι η εφαρμογή δουλεύει πιο γρήγορα και αυτόνομα, επιτρέποντας μεγαλύτερη ευελιξία και δημιουργικότητα.

Αν δεν μπορείς να δεις το νέο update υπομονή. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο για όλους.

Βρες την εφαρμογή στο App Store ή στο Google Play.

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ INSTAGRAM

Επιτέλους! Πλέον έχουμε την δυνατότητα να διαχειριζόμαστε πολλαπλά προφίλ στο Instagram μέσα από την ίδια εφαρμογή με εύκολο και απλό τρόπο. Τι σημαίνει όμως αυτό…

Σχόλια