ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Μετά από πολλά αιτήματα, αλλά και ιδέες καθώς και σχεδιασμό είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει την δημιουργία περιεχομένου αποκλειστικά για επαγγελματίες του φωτογραφικού χώρου και κλάδου.

Το περιεχόμενο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία φωτογραφίας και βιντεογράφου, και έχει σαν σκοπό τόσο την βελτίωση των ικανοτήτων τους όσο και την αύξηση της κερδοφορίας τους.

Τις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά μέχρι τότε θα θέλαμε να ζητήσουμε την γνώμη των επαγγελματιών του χώρου, ώστε να διαμορφώσουμε ένα πραγματικά χρήσιμο περιεχόμενο που θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης.

Αν λοιπον είσαι επαγγελματίας ή θέλεις να ξεκινήσεις την επαγγελματική φωτογραφική σου καριέρα τότε πες μας τι θέματα σε απασχολούν, τί θα ήθελες να μάθεις και ποιές ικανότητες θα ήθελες να αποκτήσεις / βελτιώσεις.
ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

Θα δώσουμε δωρεάν πρόσβαση στα πρώτα 2 μαθήματα για επαγγελματίες σε όλους όσους μας στείλουν τις προτάσεις τους, σαν ένα μικρό ευχαριστώ για τον χρόνο που θα μας αφιερώσουν.

Συμπλήρωσε λοιπόν τη φόρμα και πες μας πως θα μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι!

Ευχαριστώ για τον χρόνο και stay tuned! Έρχονται μεγάλες εκπλήξεις!

Φιλικά

Stratos Agiani

 

Fill out my online form.


Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια