ΕΙΜΑΣΤΕ Η CRAFTIUSPRO

Το μέρος όπου η εκμάθηση φωτογραφίας είναι φιλική, απλή και διασκεδαστική!

Ποιοί είμαστε

Η CraftiusPRO είναι μια μικρή ομάδα με πάθος για την φωτογραφία. Έχει σαν σκοπό την ποιοτική Online και Offline δημιουργική εκπαίδευση επάνω στην φωτογραφία.

Μαθήματα που πραγματικά θέλεις να παρακολουθήσεις!

Όταν δημιουργούμε μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας, φροντίζουμε να έχουν διασκεδαστικό ύφος, και να είναι ανθρώπινα και γεμάτα πληροφορίες σε απλή γλώσσα. Απεχθανόμαστε τα “ρομποτικά μαθήματα” που είναι βαρετά, γεμάτα τεχνικές ορολογίες και ….”γιαπωνέζικα”! Ο σκοπός των μαθημάτων μας δεν είναι να σας εντυπωσιάσουμε με τις γνώσεις μας αλλά να σας βοηθήσουμε να γίνετε καλύτεροι γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά. Είναι σαν να μαθαίνεις από ένα φίλο!

Γίνε μέλος μίας μεγάλης και ζεστής φωτογραφικής κοινότητας.

Στην CraftiusPRO πέρα από τα ποιοτικά μαθήματα φωτογραφίας, έχουμε σαν στόχο το χτίσιμο μιας ζεστής και φιλικής φωτογραφικής κοινότητας, όπου κάθε φωτογράφος θα αισθάνεται άνετα σε αυτήν, ανεξάρτητα από το επίπεδο του. Ετσι θα μπορεί να μάθει αλλά και να αποκαλύψει την καλλιτεχνική του πλευρά χωρίς φόβο.

Μαθήματα προσιτά σε όλους

Πιστεύουμε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην ποιοτική φωτογραφική εκπαίδευση. Για αυτό φροντίζουμε να κρατάμε τις τιμές μας σε εξαιρετικά προσιτά επίπεδα, και επιπλέον προσφέρουμε πολλούς διαφορετικούς τρόπους αγοράς των μαθημάτων της ακαδημίας μας.

Εξελισσόμαστε μαζί σας

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε αναβαθμίσει την ακαδημία μας με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο, βασισμένοι αποκλειστικά στο feedback της κοινότητας μας. Συνεχίζουμε να λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο, μίας και θεωρούμε ότι είμαστε μία μεγάλη φωτογραφική οικογένεια που εξελίσσεται σαν σύνολο.

Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X