10 ΤΡΟΠΟΙ / ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

CraftiusPRO · 31/03/2023

Τώρα σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Από 40,00 μόνο με 24,90!

Διάρκεια μαθήματος: 1 ώρα και 48′

*Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση για να ξεκινήσεις να το βλέπεις άμεσα.

Στον απόλυτο οδηγό βελτίωσης φωτογραφιών ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει δέκα τεχνικές με παραδείγματα ώστε να μπορείς να βγάζεις εκπληκτικές φωτογραφίες με τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στα χέρια σου.

Έχεις επενδύσει σε φωτογραφικό εξοπλισμό άλλα οι φωτογραφίες που βγάζεις δεν σε ικανοποιούν; Έχεις δοκιμάσει πολλές μεθόδους αλλά και ρυθμίσεις φωτογράφισης όμως δεν παίρνεις τα αποτελέσματα που θέλεις;

 Αν ναι τότε με το συγκεκριμένο μάθημα φωτογραφίας μας θα λύσεις αυτό το πρόβλημα και θα δώσεις τέλος στις βαρετές και μέτριες λήψεις, μια για πάντα!

Σε αυτό το μάθημα φωτογραφίας ο βραβευμένος φωτογράφος Stratos Agiani θα σου δείξει όχι μία, όχι δύο αλλά ΔΕΚΑ ( 10 ) τρόπους και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις εξαιρετικά εντυπωσιακές φωτογραφίες, από την επόμενη κιόλας ημέρα!

Θα ξεκινήσουμε το μάθημα ξεκαθαρίζοντας το εξής: Οι εντυπωσιακές, εικαστικά και τεχνικά άρτιες αλλά και εντυπωσιακές φωτογραφίες δεν βγαίνουν τυχαία. Υπάρχουν τρόποι και τεχνικές που αν τους γνωρίζεις μπορείς και εσύ να βγάζεις εκπληκτικές φωτογραφίες, κάθε φορά. Και θα προχωρήσουμε μαθαίνοντας ποιες τεχνικές είναι αυτές και πως να τις χρησιμοποιείς.

 Το μάθημα  και οι τεχνικές είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες τους.

Τι θα μάθεις :

Στο συγκεκριμένο μάθημα φωτογραφίας θα μάθεις ποια στοιχεία λείπουν από μια φωτογραφία και πως η απουσία τους την “καταδικάζουν¨στην αφάνεια.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε να γνωρίζουμε, να βλέπουμε και να καταλαβαίνουμε διαφορετικές τεχνικές φωτογράφισης καθώς και το πως δουλεύουν, βοηθούν, και μετατρέπουν μια απλή λήψη σε μια καταπληκτική φωτογραφία.

Θα προχωρήσουμε βλέποντας πολλά φωτογραφικά παραδείγματα, με επεξηγήσεις που αφορούν τόσο το εικαστικό / καλλιτεχνικό όσο και το τεχνικό μέρος ( ρυθμίσεις ). Με αυτό τον τρόπο θα μάθεις πως βγήκε κάθε λήψη αλλά και το πως κάθε τεχνική βοήθησε στο να δημιουργηθεί μια καλύτερη φωτογραφία.

Στο μάθημα φωτογραφίας θα αναλύσουμε δημοφιλείς τεχνικές όπως την χρήση του αρνητικού χώρου, απομόνωση χρωμάτων, δημιουργική χρήση της σκιάς, αλλά και πιο άγνωστες τεχνικές όπως την αξιοποίηση του χρωματικού contrast, του σημειακού χρώματος και πολλών άλλων.

Αυτό το μάθημα αποτελεί τον απόλυτο οδηγό βελτίωσης των φωτογραφιών σου, και θα σε βοηθήσει στο να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες φωτογράφισης, αλλά και να αναβαθμίσεις τις φωτογραφικές σου ικανότητες και την απόδοση του εξοπλισμού που έχεις ήδη στα χέρια σου!

Και το καλύτερο από όλα;  Μπορείς να συνδυάσεις τις τεχνικές για πάνω από 100+ ιδέες φωτογράφισης!

Έτσι θα μπορέσεις και εσύ να αναπτύξεις γρήγορα τόσο την φωτογραφική σου ματιά όσο και το προσωπικό σου καλλιτεχνικό στιλ.

Πάρε άμεση πρόσβαση στο μάθημα και ξεκίνα να μαθαίνεις σήμερα!

Σε ποίους απευθύνεται το μάθημα.

Το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που θέλουν να ξεκλειδώσουν νέους τρόπους φωτογράφισης και να δημιουργούν κινηματογραφικές λήψεις που ξεχωρίζουν.

H Θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Γιατί οι φωτογραφίες σου δεν είναι “καλές”
  • Τι μπορείς να κάνεις ΑΜΕΣΑ για να τις βελτιώσεις
  • Πως να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες με τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στα χέρια τους
  • Πως να αξιοποιείς δέκα τεχνικές λήψεων για να βγάζεις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν
  • Πως να συνδυάζεις αυτές τις τεχνικές για κυριολεκτικά άπειρες ιδέες φωτογράφισης
  • Πως να αναζωπυρώσεις την αγπαή σου για την φωτογραφία
  • Πολλές μικρές τεχνικές που κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
  • Πολλά μικρά και μεγάλα tips και συμβουλές

*Η απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά ισχύει μόνο για μεμονωμένη αγορά του μαθήματος. Αν έχεις ενεργή συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης στην Ακαδημία μας τότε έχεις αυτόματα πρόσβαση σε αυτό και σε άλλα δεκάδες μαθήματα για ένα ολόκληρο χρόνο, ή για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

**Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+241 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο 24,90

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 13 Κεφάλαια