ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

CraftiusPRO · 03/03/2023

Διάρκεια μαθήματος: 51′

*Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση για να ξεκινήσεις να το βλέπεις άμεσα.

 

Μάθε εύκολες αλλά επαγγελματικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφίας που θα σε βοηθήσουν στην δημιουργία εκπληκτικών κινηματογραφικών ασπρόμαυρων πορτραίτων.

Στην Ακαδημία φωτογραφίας μας έφτασε ακόμα ένα Online μάθημα στο οποίο θα σου δείξω πως να μετατρέψεις τα συνηθισμένα πορτρέτα σου σε κινηματογραφικά ασπρόμαυρα αριστουργήματα.

Αν το παρακολουθήσεις θα μάθεις πως να χρησιμοποιείς το Lightroom για να δημιουργήσεις δράμα, αντίκτυπο και κινηματογραφικά αποτελέσματα αξιοποιώντας τις φωτογραφίες πορτραίτων που ήδη έχεις ή θα βγάλεις.

Σε αυτό το μάθημα Lightroom θα μάθεις πως να αξιοποιείς διάφορα εργαλεία του Lightroom για να βελτιώσεις την αντίθεση, να τονίσεις συγκεκριμένα σημεία, αλλά και πως να επαναφωτήσεις μια φωτογραφία με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που έχουν βασικές γνώσεις Lightroom.

 

 

Τι θα μάθεις :

Το μάθημα επεξεργασίας πορτραίτων με το Lightroom ξεκινά με τις βασικές επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν για να προετοιμάσουμε σωστά την λήψη.

Στην συνέχεια προχωράμε στην σωστή μετατροπή της φωτογραφίας σε Α/Μ λήψη με σκοπό να διατηρήσουμε όλη την λεπτομέρεια και χαρακτηριστικά του πορτραίτου.

Προχωράμε δείχνοντας πως μπορείς να ρετουσάρεις ένα πορτραίτο ( δέρμα, αφαίρεση σπυριών και στιγμάτων, τονισμός χαρακτηριστικών κλπ ) μέσα στο Lightroom με απλά αλλά αποτελεσματικά εργαλεία.

Αμέσως μετά θα ξεκινήσουμε να κάνουμε τοπικές επεμβάσεις με τα εργαλεία Masking που προσφέρει το Lightroom ώστε να δώσουμε ένα ΕΠΙΚΟ κινηματογραφικό Look στην φωτογραφία πορτραίτου με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τέλος θα δείξω μερικές Bonus τεχνικές που θα κάνουν τις φωτογραφίες σου να ξεχωρίσουν αμέσως.

Αυτό το μάθημα αποτελεί τον απόλυτο οδηγό μεταμόρφωσης πορτραίτων σε επικά Α/Μ πορτραίτα, και θα σε βοηθήσει στο να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες επεξεργασίας, αλλά και να αναβαθμίσεις τις εικαστικές σου ικανότητες σε ότι αφορά την επεξεργασία πορτραίτων. Και το καλύτερο από όλα; Αν χρησιμοποιείς το Photoshop μπορείς και πάλι να παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα επειδή τα εργαλεία και οι τεχνικές που δείχνω μπορούν να εφαρμοστούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στο Adobe Camera RAW!

Άρα πρακτικά είναι 2 μαθήματα σε 1!

Αν παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα επεξεργασία πορτραίτων με το Lightroom, θα αποκτήσεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να δημιουργήσεις εκπληκτικά και κινηματογραφικά ασπρόμαυρα πορτρέτα χρησιμοποιώντας αποκλειστικά το Lightroom. Έτσι θα μπορείς να μεταμορφώσεις τα συνηθισμένα πορτρέτα σου σε εκπληκτικά έργα τέχνης που θα ξεχωρίζουν από το πλήθος.

Πάρε άμεση πρόσβαση στο μάθημα και ξεκίνα να μαθαίνεις σήμερα!

Σε ποίους απευθύνεται το μάθημα

Το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που έχουν βασικές γνώσεις Lightroom και θέλουν να ξεκλειδώσουν νέους τρόπους επεξεργασίας των πορτραίτων τους και να δημιουργούν κινηματογραφικές λήψεις που ξεχωρίζουν.

H Θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πως να προετοιμάζεις σωστά μια φωτογραφία για μετατροπή σε ασπρόμαυρη λήψη
  • Ποιος είναι ο ΣΩΣΤΟΣ τρόπος μετατροπής και επεξεργασίας φωτογραφιών πορτραίτου σε Α/Μ λήψεις χωρίς απώλεια ποιότητας
  • Πως να ρετουσάρεις πορτραίτα με το Lightroom
  • Πως να σβήνεις ατέλειες, σπυράκια κλπ
  • Πως να τονίζεις χαρακτηριστικά του προσώπου με εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Πως να επαναφωτίσεις μα φωτογραφία για να δημιουργήσεις το κινηματογραφικό δραματικό Look
  • Πολλές μικρές τεχνικές που κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
  • Πως να εφαρμόζεις το ίδιο Look γρήγορα σε δεκάδες φωτογραφίες με μερικά κλικ
  • Πολλά μικρά και μεγάλα tips και συμβουλές

*Η απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά ισχύει μόνο για μεμονωμένη αγορά του μαθήματος. Αν έχεις ενεργή συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης στην Ακαδημία μας τότε έχεις αυτόματα πρόσβαση σε αυτό και σε άλλα δεκάδες μαθήματα για ένα ολόκληρο χρόνο, ή για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

**Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

89 Μαθήματα

+232 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο με 24,99

ΜΑΘΗΜΑ Includes

  • 10 Κεφάλαια

Βαθμολογίες και κριτικές

5.0
Μέσος Όρος Κριτικών
3 Βαθμολογίες
5
3
4
0
3
0
2
0
1
0
Πως ήταν η εμπειρία σου; Θα θέλαμε να ξέρουμε!
Δήμος Μαυράκης
Καταχωρήθηκε 7 μήνες πριν
Επιτέλους φως

Βλέπω εδώ και ένα χρόνο ωραίες φωτογραφίες με επιλεκτικό φωτισμό και δεν μπορώ να σκεφτώ πια ώρα της ημέρας έγινε η λήψη. Τώρα, μετά το μάθημα του Στράτου, το κατάλαβα. Δεν έχει άμεση σχέση η ώρα της λήψης αλλά κυρίως η επεξεργασία, για να τονίσουμε μόνο αυτό που θέλουμε. Ευχαριστούμε δάσκαλε για το λεπτομερές και απόλυτα κατατοπιστικό μάθημα.

×
Preview Image
Χάρης Νικολαίδης
Καταχωρήθηκε 7 μήνες πριν
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Ακόμα μια εξαιρετικά οργανωμένη δουλειά! Η Ασπρόμαυρη φωτογραφία θα μείνει ένα διαχρονικό κεφάλαιο για την φωτογραφία. Θα θέσω μερικά ερωτήματα όπως :1)Μια α/μ φωτογραφία βγάζει συναίσθημα και πως αυτό διαφοροποιείται από μία έγχρωμη.2)Το χρώμα από μόνο του κεντρίζει το ενδιαφέρον και στην συνέχεια σε καθοδηγεί.Τι γίνεται αντίστοιχα με χωρίς χρώμα ; Υπόλοιπα σε επόμενη επικοινωνία.Συγχαρητήρια !!

×
Preview Image
Georgios Charalampidis
Καταχωρήθηκε 7 μήνες πριν
Η απόλυτη επεξεργασία του ασπρόμαυρου!

το συγκεκριμένο μάθημα, μου έλυσε πολλές απορίες στο πως θα επεξεργαστώ σωστα στο μέλλον ασπρόμαυρες φωτογραφίες! Προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ!

×
Preview Image
Εμφάνιση περισσότερων κριτικών
Πως ήταν η εμπειρία σου; Θα θέλαμε να ξέρουμε!