ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ ΣΤΟ LIGHTROOM

CraftiusPRO · 28/09/2018

Διάρκεια Μαθήματος : 1 ώρα και 14΄

Μάθε πως να δημιουργείς εντυπωσιακά πορτραίτα επαγγελματικού επιπέδου στο Lightroom

Σε αυτό το μάθημα Lightroom ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει πώς να επεξεργάζεσαι πορτραίτα με επαγγελματικές τεχνικές ώστε να δημιουργείς φωτογραφίες που εντυπωσιάζουν!

Δες πως ο Stratos Agiani επεξεργάζεται βήμα βήμα πορτραίτα από εμπορικά project πελατών με εκπληκτικά αποτελέσματα

Ο Stratos Agiani φωτογραφίζει πολύ συχνά εμπορικά Projects για λογαριασμό πελατών του.

Σε αυτά τα Project οι απαιτήσεις είναι υψηλές μιας και πρέπει να παραδοθούν τόσο τεχνικά άρτιες όσο και εντυπωσιακές φωτογραφίες.

Με την ευκαιρία μιας προσφατης επαγγελματικής φωτογράφισης δημιουργήσαμε αυτό το μοναδικό μάθημα στο οποίο θα μάθεις πως να δημιουργείς εντυπωσιακές φωτογραφίες με τα εργαλεία που σου δίνει το Lightroom σε χρόνο μηδέν και χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα.

Το μάθημα ξεκινάει με βασικές διορθώσεις και επεμβάσεις που θα προετοιμάσουν την φωτογραφία ουτως ώστε να μεταμορφωθεί σε μια εντυπωσιακή εμπορική λήψη.

Στην συνέχεια θα δούμε πως μπορεί να γίνει ένα αποτελεσματικό ρετουσάρισμα επιδερμίδας αφιερώνοντας λίγο χρόνο ενώ παίρνοντας ταυτόχρονα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Αμέσως μετά θα δημιουργήσουμε ένα κινηματογραφικό Look το οποίο και θα αποθηκεύσουμε για να μπορούμε να εφαρμόζουμε το ίδιο ύφος επεξεργασίας σε όλες τις φωτογραφίες του session με ένα κλικ.

Τέλος θα ολοκληρώσουμε την φωτογραφία δημιουργώντας ένα ειδικό εφέ φωτισμού (Lens Flare) με την βοήθεια του Radial Filter.

Έτσι με αυτό το μάθημα θα έχεις μια ολοκληρωμένη γκάμα εργαλείων ώστε να μπορείς να επεξεργάζεσαι όλα τα πορτραίτα σου, εμπορικά και μην με αυτοπεποίθηση.

Ακόμα ένα μοναδικό μάθημα που θα βρεις αποκλειστικά στην CraftiusPRO.

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πως να σχεδιάσεις την επεξεργασία πορτραίτου στο Lightroom
  • Πως να επεξεργάζεσαι πορτραίτα σε σύντομο χρονικό διάστημα παίρνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Πως να εξομαλύνεις το δέρμα με την βοήθεια των Adjustment Brush
  • Πως να δημιουργείς εκπληκτικά εφέ φωτισμού
  • Πως να δημιουργείς τα δικά σου Preset
  • Πολλές πρακτικές τεχνικές επεξεργασίας πορτραιτων με το Develop Module

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+237 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 11 Κεφάλαια