ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

CraftiusPRO · 02/10/2023

Διάρκεια μαθήματος: 1′ και 15′

*Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση για να ξεκινήσεις να το βλέπεις άμεσα.

Σε αυτό το μάθημα ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει πως να δημιουργείς φωτογραφίες που διαφέρουν από τις τετριμμένες λήψεις που έχεις βαρεθεί να βλέπεις, με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις.

Το φθινόπωρο αποτελεί τον πιο “φωτογενικό” μήνα. Υπάρχει μια έκρηξη χρωμάτων, απότομες αλλαγές του καιρού΄, δραματικά σύννεφα και φως και πολλές μοναδικές φωτογραφικές ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά οι περισσότεροι φωτογράφοι προτιμούν να βγάζουν τις κλασσικές κλισέ φθινοπωρινές λήψεις όπως κίτρινα φύλλα, δέντρα, λήψεις με κίτρινα αδιάβροχα κλπ, χάνοντας έτσι κυριολεκτικά εκατοντάδες άλλες φωτογραφίες και ιδέες που είναι διαθέσιμες , οι οποίες ξεχωρίζουν οπτικά αλλά και εικαστικά.

Για αυτό δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα βρεις πολλές ιδιαίτερες φθινοπωρινές ιδέες φωτογράφισης που θα σε εμπνεύσουν και θα σου δώσουν την δυνατότητα να ξεχωρίσεις φωτογραφικά.

Και όλα αυτά χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψεις ή να μπεις σε περιττά έξοδα. Ότι φωτογραφικά παραδείγματα θα δεις σε αυτό το μάθημα μπορείς πιθανότατα να τα αναπαράγεις στο μέρος ή πόλη που μένεις, και σίγουρα με τον εξοπλισμό ή κινητό που ήδη κατέχεις!

Τι θα μάθεις :

Αρχικά ο βραβευμένος φωτογράφος Stratos Agiani θα σου δείξει μια σειρά απο φωτογραφικά θέματα που ειναι διαθέσιμα την περίοδο του φθινοπώρου. Στην συνέχεια θα σου δείξει μια σειρά απο πολλές φωτογραφίες και και θα δώσει αναληυτικές λεπτομέρειες όπως:

 • Φακούς
 • Ρυθμίσεις,
 • Τεχνικές σύνθεσης
 • Εικαστικές και τεχνικές επιλογές που έκανε.
 • Πως πέτυχε κάθε φωτογραφικό αποτέλεσμα

Έτσι θα μάθεις τι πρέπει να κάνεις και εσύ για να πάρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τον εξοπλισμό σου αλλά και από την εποχή του φθινοπώρου που προσφέρει τόσο απλόχερα μια τεράστια γκάμα εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Φυσικά θα μάθεις ποιος ακριβώς φακός και φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιήθηκε για κάθε λήψη, ώστε να έχεις όλες τις τεχνικές και εικαστικές πληροφορίες που θα χρειαστείς για να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Το μάθημα και οι τεχνικές είναι κατάλληλα τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες τους, την φωτογραφική τους ματιά αλλά και να ανακαλύψουν φρέσκες ιδέες για φωτογραφίες που ξεφεύγουν από τα τετριμμένα.

Αυτό το μάθημα αποτελεί έναν εξαιρετικό οδηγό δημιουργικής φθινοπωρινής φωτογραφίας, και θα σε βοηθήσει στο να ξεκλειδώσεις νέες δυνατότητες φωτογράφισης, αλλά και να εκμεταλευθείς στο έπακρο την καλύτερη εποχή για φωοτγραφία!

Έτσι θα μπορέσεις δημιουργήσεις κινηματογραφικές φθινοπωρινές λήψεις που θα εντυπωσιάσουν αλλά και να αναπτύξεις ακόμα περισσότερο την φωτογραφική σου ματιά και στιλ.

Πάρε άμεση πρόσβαση στο μάθημα και ξεκίνα να μαθαίνεις σήμερα!

Σε ποίους απευθύνεται το μάθημα:

Το μάθημα είναι κατάλληλο τόσο για αρχάριους όσο και για advanced φωτογράφους που θέλουν να ξεκλειδώσουν νέες ιδέες φωτογράφισης και να δημιουργούν κινηματογραφικές φθινοπωρινές λήψεις που ξεχωρίζουν.

H Θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

 • Με τι εξοπλισμό μπορείς να βγάζεις επικές λήψεις τοπίου
 • Πως να παίρνεις εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και αν φωτογραφίζεις με κινητό
 • Πως να δημιουργείς δραματικές φωτογραφίες τοπίου με το Lightroom
 • Πως να δημιουργείς δραματικές φωτογραφίες τοπίου με το Photoshop Adobe Camera RAW
 • Πως να αναλυεις κάθε φωτογραφία σου για να κάνεις καλύτερη επεξεργασία
 • Πως να επαναφωτίζεις τις λήψεις σου για να δημιουργείς κινηματογραφική ατμόσφαιρα
 • Πως να βρίσκεις και να τονίζεις περιοχές σε μια λήψη ώστε να δημιουργείς οπτικό ενδιαφέρον
 • Πολλές μικρές τεχνικές που κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά
 • Πολλά μικρά και μεγάλα tips και συμβουλές

*Η απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά ισχύει μόνο για μεμονωμένη αγορά του μαθήματος. Αν έχεις ενεργή συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης στην Ακαδημία μας τότε έχεις αυτόματα πρόσβαση σε αυτό και σε άλλα δεκάδες μαθήματα για ένα ολόκληρο χρόνο, ή για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

**Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+196 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο με 29,99

ΜΑΘΗΜΑ Includes

 • 14 Κεφάλαια

Βαθμολογίες και κριτικές

5.0
Μέσος Όρος Κριτικών
1 Βαθμολογίες
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
Πως ήταν η εμπειρία σου; Θα θέλαμε να ξέρουμε!
Χάρης Νικολαίδης
Καταχωρήθηκε 5 μήνες πριν
Πολύ ωραίες ιδέες

Ξεχώρησα το μάθημα με την χρήση αργών ταχυτήτων με ND φίλτρο και χωρίς. Πολύ ενδιαέρουσες οι πρωτάσεις για οριζόντια και κάθετα κάδρα.

×
Preview Image
Εμφάνιση περισσότερων κριτικών
Πως ήταν η εμπειρία σου; Θα θέλαμε να ξέρουμε!