ΓΡΗΓΟΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ LIGHTROOM

CraftiusPRO · 25/04/2016

Διάρκεια Μαθήματος : 31΄

Μάθε πως να οργανώνεις, βρίσκεις και αξιοποιείς τις φωτογραφίες στο Lightroom σαν επαγγελματίας!

Μάθε πως να οργανώνεις, βρίσκεις και αξιοποιείς τις φωτογραφίες στο Lightroom σαν επαγγελματίας!

Αν ψάχνεις για ένα τρόπο να γλυτώσεις χρόνο και να εργάζεσαι πολύ αποτελεσματικά με την βοήθεια του Lightroom τότε αυτό είναι ένα μάθημα για εσένα.

Πλέον όταν επιστρέφεις από μία φωτογράφιση ή από μία επαγγελματική δουλειά ( φωτογράφιση Γάμου, βάπτισης κλπ ) είναι γεγονός ότι θα πρέπει να διαχειριστείς κάπως το αρκετό υλικό που έχεις τραβήξει, κάτι που μπορεί να είναι χρονοβόρο αλλά και μία κοστολογική επιβάρυνση αν είσαι επαγγελματίας.

Σε αυτό το μάθημα θα σου δείξω πώς μπορείς με την βοήθεια του Lightroom να αντιμετωπίζεις χωρίς κόπο αυτό ακριβώς το χρονοβόρο πρόβλημα στην ρίζα του.

Θα μάθεις όλα τα μυστικά για το πώς μπορείς σε ελάχιστο χρόνο να ξεκαθαρίζεις και να  οργανώνεις τις φωτογραφίες σου ώστε να ξεκινήσεις να εργάζεσαι σε αυτές ταχύτατα.

Οι τεχνικές που θα μάθεις λειτουργούν το ίδιο αποτελεσματικά είτε έχεις λίγες είτε πολλές φωτογραφίες να διαχειριστείς και είναι δοκιμασμένες σε απαιτητικά επαγγελματικά περιβάλλοντα.

Παρακολούθησε λοιπόν το συγκεκριμένο μάθημα και θα δεις τρομερά οφέλη σε εξοικονόμηση χρόνου, άνεση και ταχύτητα εργασίας αλλά και παραγωγικότητας, είτε είσαι ερασιτέχνης είτε επαγγελματίας.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+234 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 5 Κεφάλαια