ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ WHITE BALANCE ΣΤΟ LIGHTROOM

CraftiusPRO · 08/05/2015

Διάρκεια Μαθήματος : 19΄

Ένα μάθημα Must για φωτογράφους γάμου αλλά και κάθε φωτογράφο. Μάθε πώς να παίρνεις ρεαλλιστικά εκπληκτικά χρώματα και σωστό White Balance με την βοήθεια του Lightroom.Επιπλέον μάθε πώς να κάνεις μαζικές διορθώσεις σε πολλές φωτογραφίες με 3 κλικ, γλιτώνοντας χρόνο και κόπο!

Μάθε πώς να διορθώνεις τα προβλήματα στο White Balance σε μία ή εκατοντάδες φωτογραφίες γρήγορα και αποτελεσματικά με το Lightroom.

Γλύτωσε κόπο και χρόνο, και πάρε εκπληκτικά αποτελέσματα!

Πολλές φορές έχουμε να φωτογραφίσουμε σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, με διαφορετικά είδη φωτός, τόσο από άποψη πηγής όσο και χρώματος. Αυτό καθιστά απαραίτητη την χρωματική διόρθωση στον υπολογιστή, κάτι όμως που πιθανότατα θα σε καθυστερήσει πάρα πολύ ειδικά αν έχεις να διορθώσεις ένα μεγάλο αριθμό φωτογραφιών.

Σε αυτή την περίπτωση το Lightroom και οι τεχνικές που θα σου δείξω θα σας σώσουν σαν από μηχανής θεό.

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πώς να διορθώνεις γρήγορα και αποτελεσματικά το white Balance σε μία φωτογραφία
  • Πώς να παίρνεις εξαιρετικό λευκό στα νυφικά
  • Πώς να εφαρμόζεις τις διορθώσεις σε 2 ή 1000 φωτογραφίες με 2 κλικ
  • Πώς να γλυτώνεις ώρες επεξεργασίας
  • Πώς να κάνεις fine tuning των διορθώσεων για εξαιρετικά αποτελέσματα

Οι παραπάνω τεχνικές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες όχι μόνο σε φωτογραφίες γάμου αλλά σε κάθε είδος φωτογραφίας. Θα σου γλυτώσουν χρόνο και κόπο και θα σε βοηθήσουν στο να παραδίδεις εξαιρετικά αποτελέσματα.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+236 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 4 Κεφάλαια