ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

CraftiusPRO · 04/01/2015

Διάρκεια Μαθήματος : 1 ώρα και 27΄

Ξέχασε ότι ήξερες για το ρετουσάρισμα πορτραίτων. Με αυτό το μάθημα Photoshop θα μάθεις πως να δημιουργείς εντυπωσιακά δυναμικές φωτογραφίες πορτραίτων που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Μάθε βήμα βήμα πώς να απογειώνεις επιλεκτικά την λεπτομέρεια σαν επαγγελματίας σε ένα πορτραίτο για αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν.

Ξέχασε ότι ήξερες για το ρετουσάρισμα πορτραίτων.

Το συγκεκριμένο μάθημα στο Photoshop διαφέρει, γιατί πέρα από την κλασική θεματολογία ρετουσαρίσματος ( Skin Softening, spot removal κλπ ) καλύπτουμε και επιπλέον τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ένα πραγματικά δυναμικό πορτραίτο, με δημιουργία εφέ φωτισμού, εφέ βάθους πεδίου,adjustment layers, ειδικά χρωματικά εφέ αλλά και εφαρμογή υφών!

Θα δείτε πώς γίνονται όλα αυτά βήμα βήμα, ξεκινώντας με μία απλή φωτογραφία και καταλήγοντας σε ένα εντυπωσιακό πορτραίτο, με γρήγορες, πρακτικές και αποτελεσματικές τεχνικές, που θα σας κερδίσουν χρόνο αλλά και θα βελτιώσουν δραματικά τα πορτραίτα σας.

Με αυτό το μάθημα Photoshop θα μάθεις πως να δημιουργείς εντυπωσιακά δυναμικές φωτογραφίες πορτραίτων που θα εντυπωσιάσουν και τους πιο απαιτητικούς.

Και δεν σταματάμε εκεί. Πέρα από την χρήση των εργαλείων, σας δείχνουμε το γιατί αλλά και το πώς τα χρησιμοποιούμε. Έτσι δεν μαθαίνετε “μηχανικές” κινήσεις ή συνταγές, αλλά κατανοείτε πλήρως κάθε τεχνική ώστε να μπορέσετε να την εφαρμόσετε σωστά σε δικές σας φωτογραφίες, μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με άλλες.

Όλα αυτά πάντα σε απλή και κατανοητή γλώσσα, βήμα βήμα, με ξεκάθαρο τρόπο και την γνωστή μεταδοτικότητα του βραβευμένου Strato Agiani.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+218 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ Includes

  • 9 Κεφάλαια