Διάρκεια Μαθήματος : 32΄

Δημιουργική προβολή των φωτογραφιών σου μέσα σε εικονικά περιβάλλοντα. Οι φωτογραφίες σου παντού!

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς μπορείς να παίρνεις οποιαδήποτε φωτογραφία σου και να την τοποθετείς …. Παντου!

Πολλές φορές θα χρειαστεί να δείξεις τις φωτογραφίες σου όχι μεμονωμένα αλλά μέσα σε ένα χώρο ή περιβάλλον, ειδικά αν ασχολείσαι με την επαγγελματική φωτογραφία.

Ή μπορεί να θέλεις να δείξεις σε ένα πελάτη ή ακόμα και να δεις ό ίδιος ποιες φωτογραφίες θα ταίριαζαν καλύτερα σε ένα χώρο, χωρίς να χρειαστεί να τις εκτυπώσεις και να χάνεις άδικα χρήματα και χρόνο.

Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς μπορείς να παίρνεις οποιαδήποτε φωτογραφία σου και να την τοποθετείς …. Παντου!

Μπορεί π.χ. να θέλεις να τοποθετήσεις μία φωτογραφία σε ένα χώρο για να δεις αν ταιριάζει με την αισθητική του, ή να βάλεις κάποιες φωτογραφίες εικονικά σε μία οθόνη ή ακόμα και μέσα σε μία άλλη φωτογραφία με την τεχνική του μοντάζ για διαφημιστικούς λόγους. Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να κάνεις ακριβώς αυτό εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον όμως θα μάθεις και μικρά αλλά σημαντικά μυστικά για το πώς να δένουν οι φωτογραφίες σου τόσο χρωματικά όσο και από άποψη προοπτικής με τον κάθε χώρο στον όποιο θα τις τοποθετείς εικονικά, για το μέγιστο δυνατό ρεαλισμό.

Ρίξε μία ματιά στα παραδείγματα που θα βρεις ακριβώς από κάτω και στην συνέχεια παρακολούθησε το μάθημα για να έχεις την μαγική ικανότητα να τοποθετείς τις φωτογραφίες σου παντού!

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+236 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 6 Κεφάλαια