Διάρκεια Μαθήματος : 2 ώρες  και 27΄

Μάθε όλα τα μυστικά του sharpening μέσα από 10 διαφορετικές τεχνικές Sharpening με το Photoshop, για πραγματικά High Definition Φωτογραφίες.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Θέλετε να απογειώσετε την λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σας χωρίς την αγορά νέου εξοπλισμού;

Θέλετε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όλη την λεπτομέρεια και ευκρίνεια που μπορεί να αιχμαλωτίσει ο σένσορας σας αλλά και οι φακοί σας;

Θέλετε οι φωτογραφίες να δείχνουν «ζωντανές» και να έχουν υψηλή ευκρινείας; Αναρωτιέστε τι τεχνικές χρησιμοποιούν μερικοί φωτογράφοι και οι φωτογραφίες τους έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια;

Είστε στο σωστό σημείο.

Στο παρακάτω υπερ-αναλυτικό Masterclass θα σας παρουσιάσω βήμα βήμα όλα τα μυστικά του Sharpening σε απλή και κατανοητή γλώσσα.

Θα σας δείξω πώς μπορείτε με την βοήθεια του Adobe Camera Raw αλλά και του Photoshop να κάνετε sharpening τις φωτογραφίες σας σαν επαγγελματίας και να τις μεταμορφώνετε σε έργα τέχνης ψηλής ευκρίνειας, ανεξάρτητα απο τον εξοπλισμό που έχετε.

10 διαφορετικοί τρόποι sharpening σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε, ώστε να χρησιμοποιήσετε αυτόν που σας εξυπηρετεί καλύτερα σε κάθε περίπτωση.

Έτσι τα πορτραίτα, τα τοπία, οι ταξιδιωτικές ή οι προσωπικές σας φωτογραφίες θα αποκτήσουν απαράμιλλη λεπτομέρεια και ζωντάνια σε σημείο που θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα!

Επιπλέον αν είστε επαγγελματίας θα μπορείτε πλέον να παραδίδετε ολοκάθαρες, ζωντανές και υψηλής ευκρίνειας εκτυπωμένες ή ψηφιακές φωτογραφίες στους πελάτες σας.

Κατάλληλο για εντελώς αρχάριους αλλά και επαγγελματίες.

Το tutorial διαρκεί περίπου 2 ώρες και 30 λεπτά.

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πώς να αυξάνετε την λεπτομέρεια με το Adobe Camera Raw
  • Πώς να αυξάνετε την λεπτομέρεια με το Photoshop
  • Πώς να εφαρμόζετε τοπικό αλλά και καθολικό sharpening στην φωτογραφία σας
  • BONUS! Sharpening Φωτογραφίας Τοπίου
  • Πώς να κάνετε τοπικές επεμβάσεις και ρυθμίσεις στη φωτογραφία σας
  • Πώς να δουλεύετε με Layers, και μάσκες
  • Sharpening φωτογραφιών με το Nik Software Plugin
  • BONUS! Sharpening πορτραίτου Βήμα Βήμα

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+237 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 150,00 Μόνο με 29,90

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 15 Κεφάλαια