ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΜΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΙΑΣ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

CraftiusPRO · 14/04/2021

Διάρκεια Μαθήματος : 1,3 ώρες

Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και παίρνετε απεριόριστη πρόσβαση για να το δείτε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Ο Stratos Agiani σου δείχνει τι είναι ισορροπία κάδρου και πως να την πετυχαίνεις, για να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες.
Πρακτικά μυστικά και τεχνικές επεξεργασίας για μια ισορροπημένη σύνθεση

Η ισορροπία είναι ίσως ο πιο σημαντικός κανόνας σύνθεσης στην φωτογραφία. Είναι το μυστικό γι ακαλαίσθητα κάδρα που τραβάνε και διατηρούν την προσοχή του θεατή. Στο νέο μάθημα φωτογραφίας της Ακαδημίας μας ο βραβευμένος Stratos Agiani αποκαλύπτει όλα τα μυστικά, σε απλή και κατανοητή γλώσσα.

Για αυτό ο Stratos Agiani σε αυτό το μάθημα που αποκαλύπτει τα πάντα για την ισορροπία κάδρου, τι πρέπει να κάνεις κατά την λήψη μιας φωτογραφίας αλλά και γιατί.

Πως τοποθετώ ένα θέμα μέσα στο κάδρο σωστά; Τι κάνω όταν έχω πάνω από 2 θέματα στο κάδρο μου; Τι πρέπει να βάλω στο παρασκήνιο και στο παρασκήνιο; Πως καθοδηγώ το βλέμμα του θεατή στο θέμα; Και πως τελικά παίρνω τι καλύτερο δυνατό κάδρο; 

Οι φωτογράφοι έχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την σύνθεση ενός κάδρου και πιο συγκεκριμένα με την ισορροπία του. Κάτι λογικό μιας και υπάρχει μεγάλο κενό στην επεξήγηση αυτού του σημαντικού κανόνα σύνθεσης. 

Για αυτό δημιουργήσαμε το συγκεκριμένη μάθημα / οδηγό που θα σε βοηθήσει στο να μάθεις τα πάντα γύρω από την ισορροπία του κάδρου ώστε να μπορείς γρήγορα και εύκολα να αποφασίζεις πως θα καδράρεις τα θέματα σου με θεαματικά πανέμορφα αποτελέσματα.

Ο Stratos Agiani αναλύει κάθε πτυχή της ισορροπίας κάδρου σε βάθος και εξηγεί σε απλή γλώσσα και μέσα από πολλά πρακτικά παραδείγματα το πως μπορεί ένας φωτογράφος να αναγνωρίζει αν ένα κάδρο έχει ισορροπία, πότε δεν έχει αι τι πρέπει να κάνει κάθε φορά για να την επαναφέρει.

Έτσι θα είσαι σε θέση να φωτογραφίζεις με αυτοπεποίθηση και να δημιουργείς εικαστικά ανώτερες λήψεις.

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

 • Τι είναι σύνθεση κάδρου με απλά λόγια 
 • Γιατί είναι σημαντική και πως επηρεάζει μια φωτογραφία 
 • Γιατί πολλές φορές βλέπεις μια φωτογραφία και δεν ξέρεις γιατί δεν σου αρέσει, και πως να το διορθώσεις 
 • Πως να πετυχαίνεις ισορροπία κάδρου με ένα θέμα 
 • Πως να πετυχαίνεις ισορροπία κάδρου πολλά θέματα 
 • Συχνά λάθη και πως να τα αποφύγεις, αλλά και γιατί 
 • Ισορροπία κάδρου με σύνθεση
 • Ισορροπία κάδρου με φως 
 • Ισορροπία κάδρου με χρώματα 
 • Πολλά μικρά και μεγάλα tips Και συμβουλές 

 

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+245 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • 8 Κεφάλαια