ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΖΑΡΕΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΑ

CraftiusPRO · 18/11/2019

Διάρκεια Μαθήματος : 2 ώρες και 11΄

Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και παίρνετε απεριόριστη πρόσβαση για να το δείτε όποτε θέλετε και όσες φορές θέλετε.

Μάθε πώς να ποζάρεις άντρες που δεν είναι μοντέλα, αλλά και πώς να χτίζεις τις δικές σου πόζες ως φωτογράφος, για πανέμορφες φωτογραφίες.

Το να ποζάρεις ένα άτομο που δεν είναι μοντέλο είναι ιδιαίτερα δύσκολο και αν γίνει με λάθος τρόπο μπορεί να προκαλέσει άγχος αλλά και καταστροφικά αποτελέσματα σε μια φωτογράφιση.

Το να ποζάρεις άντρες που δεν είναι μοντέλα αποτελεί μια πρόκληση. Το ανδρικό ποζάρισμα διαφέρει δραματικά από το ποζάρισμα γυναικών.

Στο αντρικό ποζάρισμα οι πόζες μπορούν να σπάνε εύκολα τους κλασσικούς κανόνες και προσφέρει μεγαλύτερο περιθώριο πειραματισμού σε ότι αφορά σκληρό φωτισμό, ιδιαίτερες γωνίες λήψης αλλά και χρήση μη κλασικών φακών πορτραίτων όπως ευρυγώνιων.

Η μεγάλη ελευθερία φυσικά κρύβει και πολλές παγίδες. Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε αυτό το μάθημα φωτογραφίας και ποζαρίσματος όπου θα σου δείξω πως μπορείς να κατευθύνεις άντρες ώστε να τους ποζάρεις με τρόπο που θα σου δώσουν ιδιαίτερα δυναμικά κάδρα και εντυπωσιακές λήψεις.

Αν παρακολουθήσεις αυτό το μάθημα θα μπορείς πολύ γρήγορα να ξεκινήσεις μια φωτογράφιση δείχνοντας στο άτομο που φωτογραφίζεις πώς να στήσει το σώμα του εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Επιπλέον θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τις τεχνικές που θα σου δείξω ώστε να δημιουργείς τόσο δικές παραλλαγές όσο και δικές σου εντελώς πόζες.

Τέλος θα μάθεις πώς να στήνεις το σώμα, τα χέρια αλλά και το κεφάλι ενός άντρα που δεν είναι μοντέλο ώστε οι πόζες να δείχνουν φυσικές, δυναμικά διαφορετικές αλλά και καλαίσθητες.

Παρακολούθησε το μάθημα, εξάλειψε το άγχος του ποζαρίσματος μία για πάντα και δημιούργησε φωτογραφίες που θα τραβήξουν την προσοχή σε Instagram και Facebook.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πως να ξεμπερδέψεις με τις ρυθμίσεις της μηχανής σου μια και καλή
  • Πως να επιλέξεις ιδανικούς φακούς για αντρικά πορτραίτα
  • Πως να αποφεύγεις μεγάλα λάθη που μπορεί να μην ήξερες
  • Πως να ποζάρεις τα χέρια αποτελεσματικά χρησιμοποιόντας τις τσέπες
  • Πως να ξεκλειδώνεις το σώμα για φυσικές πόζες με 2 κινήσεις
  • Πως να ποζάρεις το κεφάλι για φυσικά αλλά εντυπωσιακά αποτελέσματα
  • Ποιες γωνίες θα σου δώσουν επικές λήψεις
  • Και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα μυστικά μέσα από πολλές φωτογραφίες

Μάθε όλες τις τεχνικές ποζαρίσματος που χρησιμοποιεί ο Stratos Agiani καθημερινά για να δημιουργεί εντυπωσιακές φωτογραφίες αντρών που δεν είναι μοντέλα και κερδίζουν τις εντυπώσεις σε Instagram και Social Media!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+238 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 13 Κεφάλαια