Διάρκεια μαθήματος: 1 ώρα και 17′

*Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση για να ξεκινήσεις να το βλέπεις άμεσα.

Σε αυτό το μάθημα ο βραβευμένος Stratos Agiani θα σου δείξει πως να βγαζεις φωτογραφίες με εξαιρετική οξύτητα και sharpness, με τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στα χέρια σου, αλλά και με την βοήθεια του Lightroom και του Photoshop.

Αν θέλεις να εκμεταλλευθείς στο επακρό τον εξοπλισμό που έχεις ώστε να παίρνεις φωτογραφίες με φοβερή λεπτομέρεια, κάθε φορά, θα χρειαστεί να αποκτήσεις μια σειρά από φωτογραφικές δεξιότητες και γνώσεις.

 

 

 

Με αυτό το μάθημα φωτογραφίας θα αποκτήσεις αυτές τις δεξιότητες, γρήγορα, μίας και θα μάθεις τα πάντα σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνεις, ώστε να βγάζεις φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια και οξύτητα.

Το μάθημα περιέχει μια πληθώρα πρακτικών συμβουλών που ξεκινάνε από το χειρισμό και τις βασικές αρχές του σωστού κρατήματος της φωτογραφικής μηχανής ( δεξιότητες που συχνά παραβλέπονται αλλά έχουν μεγάλη επιρροή στην οξύτητα των φωτογραφιών σου ) και καταλήγουν σε ρυθμίσεις αλλά και τεχνικές επεξεργασίας που θα δώσουν στις φωοτγραφίες σου την μεγαλύτερη δυνατή οξύτητα.

 

 

 

Επιπλέον στο μάθημα αυτό ο βραβευμένος Stratos Agiani μοιράζεται ένα πλήθος τεχνικών επεξεργασίας που μπορούν να αυξήσουν την ευκρίνεια και τη λεπτομέρεια των φωτογραφιών σου σε απίστευτο επίπεδο.

Έτσι θα μπορέσεις να φέρεις στην επιφάνεια όλη την κρυμμένη λεπτομέρεια που μπορεί να καταγράψει ο εξοπλισμούς σου, και μέχρι τώρα ήταν απλά ….. αόρατη!

Σε ποιους απευθύνεται αυτό το μάθημα φωτογραφίας;

Είτε είσαι αρχάριος που επιδιώκει να βγάζει sharp φωτογραφίες είτε έμπειρος φωτογράφος που στοχεύει στο να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις ικανότητες του με νέες τεχνικές, αυτό το μάθημα είναι για εσένα. Θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εξαιρετικά φωτογραφίες με απίστευτη ευκρίνεια, κάθε φορά.

 

 

 

H Θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πως να χειρίζεσαι την μηχανή σου για να μην έχεις απώλεια λεπτομέρειας
  • Πότε, που και πως να χρησιμοποιείς ένα τρίποδο
  • Πως να αποσβένεις κάθε κραδασμό που προκαλεί θόλωμα κατά την λήψη
  • Που και πως να εστιάζεις για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα
  • Ποια είναι η σχέση f/stop και οξύτητας και τι πρέπει να γνωρίζεις
  • Πως να φωτογραφίζεις κινούμενα θέματα με τρομερή λεπτομέρειας
  • Πως να αυξάνεις την λεπτομέρεια στo Lightroom και στο Photoshop
  • Το μυστικό μου όπλο για εξαιρετικά Sharp φωτογραφίες
  • Πολλά μικρά και μεγάλα tips & συμβουλές

Ποιά είναι η επιπλέον επιπρόσθετη αξία που θα σου δώσει το μάθημα αυτό;

Το μάθημα μας έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει στο να πάρεις την μέγιστη λεπτομέρεια από τον εξοπλισμό σου.  Επιπλέον στο μάθημα θα σε καθοδηγήσω ώστε να εξασφαλίσω πως θα πάρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από τα αρχεάι που παράγει η φωτογραφική σου μηχανή, με την βοήθεια του Lightroom και του Photoshop.

Δες το μάθημα και μάθε πως να βγάζεις εξαιρετικά Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια, αξιοποιώντας τον εξοπλισμό που έχεις ήδη στα χέρια σου.

 

* Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση.

** Η απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά ισχύει μόνο για μεμονωμένη αγορά του μαθήματος. Αν έχεις ενεργή συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης στην Ακαδημία μας τότε έχεις αυτόματα πρόσβαση σε αυτό και σε άλλα δεκάδες μαθήματα για ένα ολόκληρο χρόνο, ή για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

 

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+239 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο με 24,90

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 12 Κεφάλαια