ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 10 ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ PHOTOSHOP TIPS ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

CraftiusPRO · 05/08/2019

Διάρκεια Μαθήματος : 1 ώρα και 9΄

10 tips και πάνω από 14 τεχνικές και συμβουλές σε ένα μάθημα Photoshop που θα σου επιτρέψει να «ξεκλειδώσεις» την δύναμη του Photoshop, για εκπληκτικά φωτογραφικά αποτελέσματα.

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Δάμασε τα εργαλεία του Photoshop, δούλεψε πιο αποδοτικά και πάρε εκπληκτικές φωτογραφίες, με τις πρακτικές συμβουλές που θα βρείς σε αυτό το online μάθημα της CraftusPRO.

Θέλεις πρακτικές συμβουλές και tips για να βελτιώσεις τις ικανότητες σου στο Photoshop σήμερα; Εαν ναι είσαι στο σωστό μάθημα.

Το Photoshop αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά αλλά και περίπλοκα προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας. Έχει άπειρες δυνατότητες αλλά πολλές φορές είναι δύσκολο να τις ανακαλύψεις. Για αυτό τον λόγο δημιούργησαμε αυτό το μάθημα όπου o βραβευμένος Stratos Agiani αποκαλύπτει 10 must know πρακτικές τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις εκπληκτικά αποτελέσματα με το Photoshop, σήμερα.

Σταμάτα να χάνεις ώρες αναζητώντας τις τεχνικές που χειάζεσαι. Παρακολούθησε το συγκεκριμένο μάθημα γλύτωσε ώρες αναζήτησης και ταλαιπωρίας και ξεκίνα να χρησιμοποιείς αποδοτικά το Photoshop σήμερα.

Σε αυτό το μάθημα Photoshop θα μάθεις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να δίνεις κορυφαία χρώματα στις φωτογραφίες σου αλλά και απίστευτη λεπτομέρεια, να κάνεις μη καταστροφική επεξεργασία γρήγορα, να εκμεταλλευθείς το Adobe Camera Raw για φανταστικές επεμβάσεις αλλά και να κάνεις το Photoshop να δουλεύει πολύ γρήγορα για εσένα, γλυτώνοντας κυριολεκτικά ώρες επεξεργασίας.

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Η θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

  • Πως να δίνεις εκπληκτικό contrast στις φωτογραφίες σου με 3 διαφορετικές τεχνικές
  • Πως να επεξεργάζεσαι μη καταστροφικά jpeg και RAW αρχεία με το Adobe Camera Raw, γρήγορα!
  • Πως να δίνεις εντυπωσιακή λεπτομέρεια στις φωτογραφίες σου με 2 διαφορετικές τεχνικές Sharpening
  • Πως να δημιουργείς τα δικά σου action και να εκτελείς εργασίες που παίρνουν πολύ ώρα, σε δευτερόλεπτα!
  • Πως να κροπαρεις σωστά τις φωτογραφίες σου γρήγορα για τα Social media χωρίς να χάνεις σε ποιότητα
  • Πως να τοποθετείς υδατογραφήματα που δένουν αρμονικά με τις φωτογραφίες σου χωρίς να τις καταστρέφουν
  • Το μυστικό για μικρότερα αρχεία PSD ( Photoshop με Layers )
  • Πως να επιταχύνεις το Photoshop για να δουλεύει εξαιρετικά αποδοτικά
  • Και όπως παντα πολλά μικρά και μεγάλα tips

Μάθε όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Stratos Agiani καθημερινά για να δημιουργεί εντυπωσιακές φωτογραφίες αλλά και να δουλεύει αποδοτικά, με το Photoshop, αποκλειστικά στην CraftiusPRO.

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+238 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

  • 11 Κεφάλαια