ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

CraftiusPRO · 26/07/2022

Τώρα σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ! Από 40,00 μόνο με 14,99!

 

Διάρκεια Μαθήματος :  2 ώρες και 15′

Μάθε πως να δημιουργείς επικές κινηματογραφικές λήψεις πορτραίτων με το Photoshop και Lightroom!

Μυστικά και τεχνικές επεξεργασίας  για να δημιουργείς ΕΠΙΚΕΣ κινηματογραφικές λήψεις με το Lightroom και το Photoshop!

Οι επιτυχημένες δυναμικές φωτογραφίες πορτραίτων έχουν ένα κοινό παρανομαστή: την σωστή και εντυπωσιακή επεξεργασία με το Photoshop και το Lightroom.

Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβός είναι ο εξοπλισμός σου, το πόσο όμορφα είναι τα μοντέλα ή οι τοποθεσίες που φωτογραφίζεις, αν δεν εφαρμόσεις τις σωστές τεχνικές επεξεργασίας όπου θα δημιουργήσουν το εντυπωσιακό κινηματογραφικό Look.

Για αυτό λοιπόν, σε αυτό το μάθημα σε μορφή βίντεο, θα σου δείξω όλες τις τεχνικές και μυστικά επεξεργασίας,  ώστε να μπορείς και εσύ να  δημιουργείς κινηματογραφικές φωτογραφίες πορτραίτων που ξεχωρίζουν!

Επιπλέον θα μάθεις πως να ανακαλύψεις το δικό σου φωτογραφικό στυλ επεξεργασίας ώστε να δημιουργείς κάθε φορά πραγματικά μοναδικά & εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το μάθημα ξεκινάει με μια σε βάθος ανάλυση της φωτογράφισης που χρησιμοποιώ σαν παράδειγμα με αναλυτικές αναφορές σε ρυθμίσεις, εξοπλισμός, εικαστικές επιλογές, επιλογή χώρου, ποζάρισμα και άλλα.

Θα δεις πάρα πολλές φωτογραφίες και παραδείγματα, ρυθμίσεις, φωτογραφικές «συνταγές» αλλά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιώ για κάθε λήψη.

Στην συνέχεια προχωράω στην επεξεργασία βήμα βήμα επιλεγμένων φωτογραφιών όπου δείχνω πολλά μικρά και μεγάλα μυστικά επεξεργασίας τόσο με το Photoshop όσο και με το Lightroom, που θα σου επιτρέψουν να απογειώσεις πραγματικά το τελικό αποτέλεσμα,  μεταμορφώνοντας τις φωτογραφίες πορτραίτων σου σε εκπληκτικές κινηματογραφικές λήψεις!

Αυτό το μάθημα αποτελεί τον απόλυτο οδηγό επεξεργασίας και δημιουργίας κινηματογραφικών πορτραίτων με το Lightroom και το Photoshop,  και θα σε βοηθήσει να ξεκλειδώσεις νέες δημιουργικές ικανότητες.

Θα το βρεις αποκλειστικά εδώ, στην ακαδημία φωτογραφίας της CraftiusPRO. Ξεκίνα να μαθαίνεις τώρα και πάρε απεριόριστη πρόσβαση για πάντα*!

H Θεματολογία μας καλύπτει τα παρακάτω:

 • Τι εξοπλισμό θα χρειαστείς για φωτογραφία αθλητικών πορτραίτων, αλλά και πορτραίτων γενικά
 • Πως να συνδυάζεις την κατάλληλη τοποθεσία για το θέμα που θέλεις να φωτογραφίσεις
 • Πως να φωτογραφίζεις με τους φακούς που έχεις ήδη
 • Ποιες είναι οι κατάλληλες ρυθμίσεις για κάθε περίσταση
 • Πως να βρίσκεις την καλύτερη εκδοχή του κάδρου σου
 • Πως να δημιουργείς το κινηματογραφικό Look γρήγορα με το Lightroom
 • Πως να σβήνεις ανεπιθύμητα αντικείμενα, γρήγορα
 • Πως να βελτιώνεις δραματικά τα χρώματα
 • Πως να κάνεις τοπικές επεμβάσεις για να βελτιώνεις τις φωτογραφίες σου
 • Πως να δίνεις κινηματογραφικά χρώματα σε μια φωτογραφία
 • Πως να επαναφωτίσεις μια flat φωτογραφία με σκοπό να δημιουργήσεις επικά αποτελέσματα.
 • Πως να αξιοποιείς το Photoshop για τελικές πινελιές και ειδικά εφέ
 • Πως να εξάγεις τις λήψεις σου για τα social media ( Instagram και Facebook ) ώστε να έχουν κορυφαία λεπτομέρεια και ποιότητα
 • Πολλά μικρά και μεγάλα tips και συμβουλές

*Η απεριόριστη πρόσβαση στο μάθημά ισχύει μόνο για μεμονωμένη αγορά του μαθήματος. Αν έχεις ενεργή συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης στην Ακαδημία μας τότε έχεις αυτόματα πρόσβαση σε αυτό και σε άλλα δεκάδες μαθήματα για ένα ολόκληρο χρόνο, ή για όσο έχεις ενεργή συνδρομή.

**Το μάθημα είναι μορφή βίντεο και παίρνεις άμεσα απεριόριστη πρόσβαση.

Προφίλ εισηγητή

CraftiusPRO

Ο Stratos Agiani είναι βραβευμένος γραφίστας, φωτογράφος και εκπαιδευτής. Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο αλλά και Ελλάδα. Διδάσκει φωτογραφία, Photoshop, Lightroom και Social Media Mαrketing σε φωτογράφους σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Ιδρυτής της CraftiusPRO και της Foturion.gr

90 Μαθήματα

+236 μαθητές
Δεν έχει γίνει εγγραφή
Από 40,00 μόνο με 14,99

ΜΑΘΗΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 • 20 Κεφάλαια