300+ Δωρεάν Μαθήματα Φωτογραφίας. Online Σεμινάρια και μαθήματα φωτογραφίας – CraftiusPRO › Forums › Για να γνωριστούμε!
-
Για να γνωριστούμε!
Posted by Stratos Agiani on 18/10/2023 at 5:02 μμΒλέπω πως σιγά σιγά μαζευόμαστε οπότε βάλε μερικές πληροφορίες για εσένα: με τι φωτογραφίζεις από που είσαι instagram profil κλπ κλπ
Ας γνωριστούμε καλύτερα!
Stratos Agiani replied 2 years, 1 μήνα πριν 14 Members · 28 Replies -
28 Replies
-
Καλησπέρα. Με λένε Δημήτρη, είμαι από την Αθήνα, ασχολούμαι με τη φωτογραφία τα τελευταία 2 χρόνια. Φωτογραφίζω με μια μηχανή Nikon D5300 και με drone mini 2 & mini 3.
Instagram : Dimitris Bougadakis
Facebook : Dimitris Bougadakis
YouTube : Colorofgreece
-
Καλησπέρα με λένε Παναγιώτη.ειμαι από αθηνα .ασχολουμαι με τη φωτογραφία τα τελευταία 5 χρόνια ερασιτεχνικά .χωρις σχολή με βίντεο από YouTube και διαφορά courses.εχω μια canon eos rp με ένα 50mm 1.8 φακό .
Instagram panos.k.photography
-
Γεια στην ομάδα
Είμαι η Αννέτα από Γιάννενα κ φωτογραφίζω με το κινητό βασικά I-phone 12pro k έχω κ τη Nikon d3400.
Instagram : anneta_p_p
Facebook: Anneta Papdre
-
Καλησπέρα κι από εμένα.Ονομαζομαι Παρδάλης Δημήτριος και διαμενω στην όμορφη Θεσσαλονίκη,με καταγωγή την εξωτική Χαλκιδική.Λατρευω τη φωτογραφία αν και τώρα μαθιανω κάποια πράγματα με τη βοήθεια των οδηγών φωτογραφίας..Φωτογραφίζω με ένα google pixel 5.
Στο facebook είμαι ως Dimitrios Pardalis
-
Καλησπέρα, και από εμένα. Είμαι ο Δημήτρης από Νίκαια, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία τα τελευταία 3 χρόνια. Φωτογραφίζω με Nikon 3500 με τον 18-55 ,35 αρη & τον 70-300. Επίσης έχω στην κατοχή μου και την SONYDSC-HX350 που ήταν η πρώτη μου κάμερα και από το καλοκαίρι που μας πέρασε μπήκα στην αγορά action camera με μια φτωχή αλλά τίμια πιστεύω Akaso.
Instagram profile: ventouris_dimitris
-
Καλησπέρα. Είμαι ο Μπάμπης. Είμαι από Ληξούρι Κεφαλονιάς αλλά μένω Θεσσαλονίκη. Έχω μια canon eos r50 με έναν 18-45 Κιτ και 55-210 Κιτ. Φωτογραφίζω και με ένα Sony Xperia 1IV.
-
Φίλε Στρατό αν εξαιρέσεις ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημο aervice google pixel κινητών,από κει και πέρα η κάμερα τους είναι εξαιρετική.Εχει και αατροφωτογραφια την οποία δεν έχω δοκιμάσει έως τώρα!
-
Το sony δίνει στο pro mode πάρα πολλές επιλογές για iso, shutter speed, exposure, White balance κλπ. Τραβάει και στο αυτόματο φυσικά. Έχει και τηλεφακό μέχρι 5.2χ. Έχει και επίστρωση Zeis coating. Δίνει πάρα πολύ φυσικά και πιστά χρώματα.
-
Καλησπέρα, και από εμένα. Είμαι ο Αλέξανδρος από Ηράκλειο Κρήτης, ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την φωτογραφία τα τελευταία 4 χρόνια. Φωτογράφιζα με Nikon D5500 με τον 18-55 και τον 70-300. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω στην κατοχή μου μια Sony A7iii με έναν sony 24-70 και έναν tamron 70-300
Instagram profile: alexandros_mantaras
-
Καλησπέρα είμαι ο Νικος ! Από την Ηγουμενίτσα όμως τώρα βρίσκομαι στο εξωτερικό . Ασχολούμαι με την φωτογραφία έναν χρόνο ερασιτεχνικά . Φωτογραφίζω με μια Canon 2000D και με το Dji mini 2 . Γενικά τώρα μαθαίνω ….
-
Καλησπέρα και από εμένα,
μεγάλωσα Αθήνα και τα τελευταία χρόνια μένω Γερμανία, εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μετακόμισα Βερολίνο. Από φίλους μπήκα στο τριπάκι και αγόρασα μια sony a6400 το καλοκαίρι που μας πέρασε και προς το παρόν φωτογραφίζω μόνο με τον κιτ 18-55 άντε και καμία φορά δανείζομαι έναν Sigma 30mm f1.4.
-
Καλησπερα με λένε Χρήστο είμαι από Χαλκιδική
Φωτογραφίζω με μια Nikon D5300 με φακό 18-55 και 70-300
Και με μια Sony compact RX100 Vii
Το instagram μου είναι xristos_karamouzis
-
Καλησπερα με λενε Νικο ειμαι απο κερκυρα αλλα μενω γερμανια εδω και 14 χρονια , ερασιτεχνης εδω και 2,5 χρονια ξεκινησα να ασχολουμαι για οικογενειακους λογους .
Κατοχος μιας Nikon d7500.Instagram : nik26l
-
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα .Με λένε Σπύρο και είμαι απο Κέρκυρα. Είμαι ερασιτέχνης φωτογράφος και σαν εραστής αγαπώ την τέχνη της φωτογραφίας. Η ενασχόληση με την φωτογραφία μου ξεκινάει απο πολύ παλιά.Το 2007 μαζί με μια ομάδα φωτογράφων δημιουργούμε την τη λέσχη φωτογραφίας Κέρκυρας ΦΩΤΟ.ΛΕ.ΚΕ εχω συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στο τόπο μου και σε αλλά μέρη της Ελλαδός.Αυτα εν ολίγης!
-
Καλημέρα σε όλους λίγο καθυστερημένα. Είμαι η Χριστίνα από Λακωνία. Αγαπώ πολύ την φωτογραφία . Είναι ένα πάθος για μένα. Φωτογραφίζω με canon, Περισσότερο βρίσκομαι στο flickr με το όνομα Christine Hagia. Στο instagram είμαι η christinemorenin.
-
Για πες Mini 2 με Mini 3 διαφορές; Αξίζει η αναβάθμιση; Εχω το Mini 2.
Welcome sir! -
Καλώς σας βρήκα !!! Ναι αμέ αξίζει η αναβάθμιση αλλά αν υπάρχει δυνατότητα πηγαίνετε κατευθείαν στο mini 4. Θα σας φανούν άλλα όλα, αισθητήρας μεγαλύτερος, τραβάει κάθετα για social, 48mp αντι για 12mp που έχει το mini 2, Έχει αισθητήρες αποφυγής εμποδίων πάνω κατώ μπρος πισω και το 4 έχει και στο πλάι, γενικά αξίζει η αναβάθμιση.
Να ρωτήσω κάτι, προσπαθώ να ανεβάσω φωτο αλλα όλες είναι πανω απο 5mb, τι να κάνω για να ανεβάσω?
-
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Θα πρέπει να δώσεις ένα μέγεθος που η μεγάλη πλευρά να είναι 2000 pixels ή και να τις σώσεις σαν Jpeg με 70-80% ποιότητα 🙂
-
Γιάννενα μαγικά. Είμουν εκεί το 2022 τέτοια εποχή και ήταν φανταστικά.
-
Αψογα. Υπηρεσίες google όμως καθώς και τα android updates δουλεύουν κανονικα σωστα ;
-
Μετά το 5 ,υπάρχουν κάποια προβλήματα με χαμένες κλήσεις,τα οποία προβλήματα παραμενουν.Οσον αφορά τις ενημερώσεις γίνονται κανονικά και ήδη έχω το android 14 μετά την αναβάθμιση!
-
Κέρυκα έχω έρθει 2 φορές και ειναι φανταστική. Ελπίζω να τα καταφερω να έρθω ακόμα μια φορά.
-
Το flickr είναι ένας χώρος που μπορείς να βρεις όλα τα είδη φωτογραφίας ακόμα και τεχνητής νοημοσύνης. Εξελίσσεται σιγά- σιγά για να μπορεί να παρακολουθεί όσα γίνονται σ’ αυτό το χώρο. Από εκεί και πέρα επιλέγεις αυτό που σου αρέσει και προσπαθείς να εξελιχθείς. Εγώ προσωπικά τα παρακολουθώ όλα, αλλά αγαπάω πολύ την ειλικρινή φωτογραφία , αυτή που θα τραβήξεις σε μια στιγμή και θα σε συγκινεί για πολύ καιρό. Φυσικά δεν απορρίπτω τίποτα, καθώς αυτό είναι προσωπική επιλογή του καθενός αναλόγως τα βιώματα και τον χαρακτήρα του. Και μπορεί κάποια στιγμή να προχωρήσεις και σε άλλες επιλογές.
Log in to reply.