• Αγορα φωτογραφικης μηχανης με τηλεφακο

Posted by Γεωργιος on 17/07/2022 at 4:00 μμ

Καλημερα σε ολους

Μάλλον ήρθε ο καιρός να αλλάξω εξοπλισμό φωτογράφισης

απο Cannon 7D ΚΑΙ EF-S18-200 θέλω να κάνω το επόμενο βήμα.

Αυτό που μ αρέσει στη φωτο είναι άγρια φύση πουλιά σπορ ταξίδια και γενικά όλα.

Ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ο <font color=”#5f6368″ face=”arial, sans-serif”> φακός της Canon RF 800mm F11 IS STM νομίζω μου ταιριάζει </font>

<font color=”#5f6368″ face=”arial, sans-serif”>για ενα μέρος απο τις δραστηριότητες μου. Είναι μεγάλος ελαφρύς και οικονομικός και είναι αυτός που</font>

<font color=”#5f6368″ face=”arial, sans-serif”>έβαλε το φυτίλι για την αλλαγή εξοπλισμού.(Αδυναμία η φωτογράφιση πουλιών)</font>

<font color=”#5f6368″ face=”arial, sans-serif”> Έτσι έψαξα για την rf5 η την rf6 που ταιριάζουν με τον συγκεκριμένο αλλά το κόστος είναι απαγορευτικό</font>

<font color=”#5f6368″ face=”arial, sans-serif”>Μετα πήγα στη Cannon EOS R7 Δυστυχώς νομίζω οτι δεν ταιριάζει ο φακός στη μηχανή ,</font>

Πίστευα οτι βρήκα το σωστό συνδυασμό για τα γούστα μου και την τσέπη μου αλλα ….

ερώτηση μπορώ να βρω κάτι ανάλογο φωτο και φακος στο περίπου 2500-3000 .Ακομη εχω αμφιβολια αν ο rf 800 μπορει

να δουλέψει στη eos r7.Μπορει κάποιος να με συμβουλέψει ??

Ευχαριστω για τη φιλοξενιαΚαλημερα σε ολους

CraftiusPRO replied 3 years, 7 μήνες πριν 1 Member · 0 Replies
  • 0 Replies

Sorry, there were no replies found.

Log in to reply.

Start of Discussion
0 ΑΠΟ 0 replies June 2018
Now