Απεριόριστη πρόσβαση στα πάντα

Μία συνδρομή που δίνει απεριόριστη online πρόσβαση σε ολόκληρη την βιβλιοθήκη των μαθημάτων Φωτογραφίας, για ένα έτος!

Έχεις φωτογραφική μηχανή / DSLR αλλά δυσκολεύεσαι να την χειριστείς; Δεν μπορείς να βγάλεις τις φωτογραφίες που έχεις στο μυαλό σου;

Αν ναι τότε έχουμε την Λύση.

Ανακάλυψε τι πραγματικά μπορείς να πετύχεις με την φωτογραφική σου μηχανή!

Στα μαθήματα φωτογραφίας της CraftiusPRO θα σου δείξουμε με απλή και κατανοητή γλώσσα πώς να χρησιμοποιείς αποτελεσματικά τον εξοπλισμό σου ώστε να μπορέσεις να φέρεις στην ζωή τις δημιουργικές σου ιδέες. Γνώρισε την μηχανή, τους φακούς τις ρυθμίσεις καθώς και τα εργαλεία που θα σου δώσουν πανέμορφες φωτογραφίες.
Και όλα αυτά σε απλή και κατανοητή γλώσσα. Είναι σαν να μαθαίνεις από ένα καλό φίλο.

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς το διάφραγμα, την ταχύτητα και τους φακούς σου για να βγάζεις εξαιρετικές φωτογραφίες, κάθε φορά!

Έχεις κάνει μια επένδυση σε φωτογραφικό εξοπλισμό αλλά μπορεί να μην τον εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο. Και ας το παραδεχθούμε, κανένας δεν έχει όρεξη να διαβάσει ένα Manual 200 σελίδων με τεχνικές ορολογίες.

Για αυτό δημιουργήσαμε μια βιβλιοθήκη μαθημάτων με φωτογραφικές συνταγές και πρακτικές οδηγίες που καλύπτουν κάθε φωτογραφική ανάγκη και μπορείς να εφαρμόσεις σήμερα κιόλας για να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες, γρήγορα.

Ένα μικρό δείγμα από τα 50+ μαθήματα μας

Προσθέτουμε τουλάχιστον 2 νέα μαθήματα κάθε μήνα, στα οποία θα έχεις δωρεάν πρόσβαση

{"post_type":"course","course_style":"featured","featured_style":"course3","grid_columns":"clear3 col-md-4","gutter":"30","grid_number":"3","grid_excerpt_length":"200"}

ΜΑΘΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ!

O Stratos Agiani, βραβευμένος φωτογράφος και γραφίστας με πάνω απο 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, θα σου δείξει εκπληκτικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών που δεν θα βρείς αλλού.

Είσαι αρχάριος φωτογράφος; Ξεκίνησε από το απόλυτο μηδέν και μάθε να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σε επικές λήψεις!

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τα πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας του Photoshop και να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητες που σου δίνει ο εξοπλισμός και η φαντασία σου. Με τα μαθήματα της CraftiusPRO θα μάθεις να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου σαν επαγγελματίας γρήγορα.

Ολα τα μαθήματα ειναι σε εξαιρετικά απλή και κατανοητή γλώσσα, με πολλά πρακτικά παραδείγματα!

Μερικά από τα νέα μαθήματα Photoshop

ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Δάμασε την δύναμη του Lightroom μέσα από τις τεχνικές και workflow του βραβευμένου εκπαιδευτή Strato Agiani και δημιούργησε φωτογραφίες που θα ξεπεράσουν όλες τις προσδοκίες των πελατών και του κοινού σου.

Οργάνωσε τις φωτογραφίες σου και κάνε γρήγορα μαζικές επεμβάσεις, γλυτώνοντας κόπο και εκατοντάδες ώρες επεξεργασίας.

Τα μαθήματα Lightroom θα σου επιτρέψουν να μάθεις να χρησιμοποιείς το πρόγραμμα ώστε να οργανώνεις, να επεξεργάζεσαι και να δημιουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες σε χρόνο ρεκόρ. Επιπλέον θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τον εξοπλισμό που ήδη έχεις καθώς και τα αρχεία RAW.


Αναβάθμισε το εικαστικό φωτογραφικό αποτέλεσμα, όχι τον εξοπλισμό σου!

Μερικά από τα νέα μαθήματα Lightroom

{"post_type":"course","taxonomy":"course-cat","term":"lightroom","featured_style":"course3","grid_columns":"clear3 col-md-4","gutter":"30","grid_number":"3","grid_excerpt_length":"200"}

Θα λατρέψετε τα μαθήματα μας

Δεν το λέμε εμείς, το λένε τα μέλη μας

Default Avatar75
ΒΑΛΑΜΩΝΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΔΑΜΑΣΕ ΤΟ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ KAI ΒΓΑΛΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ!

Σημαντικές εισαγωγικές πληροφορίες για τον ορισμό και τη λειτουργία του διάφραγματος. Με απλή και κατανοητή γλώσσα ο εισηγητής ξεκαθαρίζει αρχικά την έννοια του διάφραγματος και σε δεύτερη φάση τις λειτουργίες που επιτελεί η χρήση του στις φωτογραφίες μας. Σημαντικό μάθημα βάση για κάθε αρχάριο που ξεκινάει την περιήγηση του στο μαγικό κόσμο της φωτογραφίας.

Default Avatar75
ΜΠΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Αψογος.
Ανυπομονω να παω σπιτι να παρω την καμερα για δοκιμες

Default Avatar75
LAZY
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟΙ ΦΑΚΟΙ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

Εξαιρετικά χρήσιμο για αγορά εξοπλισμού και όχι μόνο.
Βοηθητικό για το τι πραγματικά χρειάζομαι ,ακόμη και για τις δυνατοτητες αυτών που ήδη έχω, με σαφήνεια!

Default Avatar75
ΜΑΡΙΑ ΒΩΒΟΥ
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΟ PATCH TOOL ΣΤΟ PHOTOSHOP

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ευκαιρία που δίνεται σε μένα και σε όσους ενδιαφέρονται για όλες αυτές τις γνώσεις που μοιράζεται πάνω στην τέχνη της φωτογραφίας.
Όσα βίντεο έχω παρακολουθήσει μέχρι στιγμής είναι αρκετά αναλυτικά και πολύ κατανοητά για όλους όπως ακριβώς και το παραπάνω μάθημα.
Πραγματικά πάρα πολύ καλή δουλειά.

EXCLUSIVE WEBINARS: Ζωντανή φωτογραφική εκπαίδευση αποκλειστικά για τα μέλη μας!

Απόκτησε πρόσβαση στα ζωντανά μαθήματα που κάνουμε αποκλειστικά για τα μέλη μας και έλα σε επαφή απευθείας με τον Strato Agiani, για να μάθεις μαζί με άλλους, ζωντανά από τον υπολογιστή σου!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Η CraftiusPRO πρωτοπορεί με Online ζωντανά μαθήματα που είναι άκρως διαδραστικά, διασκεδαστικά και γεμάτα πληροφορίες. Τα ζωντανά μαθήματα μας καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος θεματολογίας ώστε να είσαι σε θέση να μπορείς να αποτυπώνεις ένα θέμα με την μέγιστή τεχνική και εικαστική αρτιότητα.

Ως μέλος, αν χάσεις ένα ζωντανό μάθημα έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις On-demand ξανά, σε μορφή βίντεο, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, όσες φορές θέλεις.


Τα μαθήματα συνοδεύονται από βεβαίωση παρακολούθησης, για όσους τα παρακολουθήσουν μέχρι τέλους.

Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X