Όροι χρήσης CraftiusPro

Επισκόπηση

Καλώς ήλθατε στην CraftiusPro! Η CraftiusPRO παρέχει στα μέλη της πρόσβαση σε online εκπαίδευση και άλλα μέσα οπτικοακουστικής εκπαίδευσης (“ηλεκτρονική εκπαίδευση”) που μεταδίδονται μέσω του Διαδικτύου σε υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Οι παρόντες Όροι Χρήσης διέπουν τη χρήση της υπηρεσίας μας. Με αυτούς τους Όρους Χρήσης, «υπηρεσία CraftiusPro,” “η υπηρεσία μας» ή «η υπηρεσία» νοείται η υπηρεσία που παρέχεται από τη CraftiusPro για την παρακολούθηση μαθημάτων σε απευθείας σύνδεση, συμπεριλαμβανομένων όλων των χαρακτηριστικών και λειτουργιών, την ιστοσελίδα και τις διεπαφές του χρήστη, όπως καθώς και όλο το περιεχόμενο και το λογισμικό που σχετίζεται με τις υπηρεσίες μας.

Εάν είστε κάτοικος της Ελλάδας, συμφωνείτε με την απαλλαγή από την υποχρέωση δράσης όπως περιγράφεται στην ενότητα 15 για την επίλυση τυχόν διαφορών με την CraftiusPro (με εξαίρεση τα θέματα που μπορούν να ληφθούν για τις μικροδιαφορές στο δικαστήριο).

Παρακαλώ σημειώστε ότι οι Όροι Χρήσης περιλαμβάνουν υπερ συνδέσμους που μπορούν να προσεγγιστούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας, οπότε αν έχετε την αναθεώρηση αυτών των Όρων Χρήσης, μέσω ορισμένων συσκευών, μπορεί να χρειαστεί να επισκεφθείτε τη σελιδα “Οροι Χρήσης” για την αναθεώρηση αυτών των όρων.

 

 1. Αποδοχή των Όρων Χρήσης

α. Οι παρόντες Όροι Χρήσης, οι οποίοι περιλαμβάνουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Όροι ιδιωτικότητας), και την Άδεια Χρήσης  Χρήστη , για τα cookies και τις διαφημίσεις στο Internet (Cookies), και, στο βαθμό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης, διέπουν τη χρήση της υπηρεσίας CraftiusPro. Με τη χρήση ,την επίσκεψη, ή τη περιήγηση στην ιστοσελίδα CraftiusPro, αποδέχεστε και συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους Όρους Χρήσης, μην χρησιμοποιείτε την υπηρεσία  και ιστοσελίδα CraftiusPro.

 

 1. Αλλαγές στους Όρους Χρήσης.

Η CraftiusPro, μπορεί, κατά καιρούς, να αλλάξει αυτούς τους Όρους Χρήσης, συμπεριλαμβανομένης της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, την Άδεια Χρήσης Χρήστη και τους όρους κοινωνικής δικτύωσης. Οι αναθεωρήσεις αυτές πρέπει να τίθενται σε ισχύ αμέσως ωστόσο προβλέπεται για τα υπάρχοντα μέλη, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, να εφαρμόζονται 30 ημέρες μετά την ανακοίνωση.

 1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Οι προσωπικές πληροφορίες υπόκεινται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Όροι ιδιωτικότητας), οι όροι της οποίας είναι στην σχετική σελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων για να κατανοήσετε τις πρακτικές μας.

 1. Επικοινωνία

Με τη χρήση και επίσκεψη στη CraftiusPro, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη ηλεκτρονικών επικοινωνιών από την CraftiusPro, σχετικά με το λογαριασμό σας. Η επικοινωνία αυτή μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δώσατε κατά την εγγραφή σας ή με την δημοσίευση ανακοινώσεων σχετικά με CraftiusPro, ή στη σελίδα “Ο λογαριασμός σας” και θα περιλαμβάνει ανακοινώσεις σχετικά με το λογαριασμό σας (π.χ., άδειες πληρωμής, αλλαγή στο κωδικό πρόσβασης ή τον τρόπο πληρωμής, επιβεβαιωτικά e -mails και άλλες πληροφορίες συναλλαγών) και αποτελούν μέρος της σχέσης σας με CraftiusPro. Συμφωνείτε ότι όλες οι ανακοινώσεις, οι συμφωνίες, γνωστοποιήσεις που σας στέλνουμε ηλεκτρονικά, ικανοποιεί όλες τις νομικές απαιτήσεις περί επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε έγγραφων κοινοποιήσεων. Θα πρέπει να διατηρείτε αντίγραφα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, εκτυπώνοντας ένα αντίγραφο σε χαρτί ή αποθηκεύοντας τες σε ηλεκτρονική μορφή. Επίσης δίνετε συγκατάθεση σε λήψη ορισμένων άλλων κοινοποιήσεων από εμάς, όπως ενημερωτικά δελτία σχετικά με νέες δυνατότητες και  περιεχόμενο, ειδικές προσφορές,  διαφημιστικές – προωθητικές ανακοινώσεις και έρευνες πελατών μέσω e-mail ή με άλλες μεθόδους.  Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (Όροι ιδιωτικότητας) για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επικοινωνίες μάρκετινγκ μας.

 1. Η ιδιότητα του μέλους, χρέωσης και ακύρωσης

Α.Συνδρομή μέλους

 • Η συνδρομή των μελών στη CraftiusPro ισχύει και ανανεώνεται σε ετήσια βάση, εκτός και μέχρι να ακυρώσετε τη συμμετοχή σας ή αν την τερματίσουμε εμείς. Θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στο  Internet και να μας παρέχετε μια έγκυρη, αποδεκτή μέθοδος πληρωμής (είναι δυνατόν να επικαιροποιούνται κατά διαστήματα οι “Μέθοδοι Πληρωμής”) για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία CraftiusPro. Τιμολογούμε την ετήσια συνδρομή μέλους με τη μέθοδο πληρωμής σας. Θα πρέπει να ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν ανανεωθεί με βάση την ημερομηνία ανανέωσης σας, προκειμένου να αποφευχθεί η τιμολόγηση της επόμενης δόσης των συνδρομών των μελών με τη μέθοδο πληρωμής σας.
 • Διαφορετικές Συνδρομές μελών. Μπορούμε να προσφέρουμε μια σειρά από εναλλακτικές μεθόδους για την ιδιότητα των μελών, συμπεριλαμβανομένων των μηνιαίων, των ετήσια, και άλλου είδους προώθησης ή συνδρομές με διαφορετικές συνθήκες και περιορισμούς, ή αγορά πρόσβασης σε μεμονωμένα μαθήματα και υπηρεσίες. Τυχόν ουσιωδώς διαφορετικοί όροι από αυτούς που περιγράφονται στους παρόντες Όρους Χρήσης θα συμπεριλαμβάνονται στην εγγραφή σας ή άλλες υπηρεσίες που βρίσκονται  στη διάθεσή σας.  Μερικές προωθητικές συνδρομές μπορεί να προσφέρονται από τρίτους, σε συνδυασμό με την παροχή των δικών τους προϊόντων και υπηρεσιών. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται από τους εν λόγω τρίτους. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να τερματίσουμε τις παρεχόμενες από εμάς μεθόδους για την συνδρομή μέλους.

Β. Μεταβολές των τιμών

Διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε τις τιμές για την υπηρεσία μας και τα προϊόντα μας με οποιοδήποτε τρόπο και σε οποιαδήποτε στιγμή, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Διαφορετικά εάν προβλέπεται ρητά σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, τυχόν αλλαγές των τιμών στην υπηρεσία σας θα τεθεί σε ισχύ ακολουθούμενη από ειδοποίηση με email προς εσάς.

   • Κύκλος χρέωσης.
    Η συνδρομή για την υπηρεσία μας, θα χρεώνεται στην αρχή της συνδρομή σας, κάθε χρόνο,  μέχρι να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Η χρέωση γίνεται αυτόματα μέσω της μεθόδου πληρωμής σας κάθε χρόνο από την ημερολογιακή ημέρα που αντιστοιχεί στην έναρξη της καταβολής του ποσού συνδρομής μέλους. Οι συνδρομές των μελών έχουν πλήρως εκταμιευτεί κατά την πληρωμή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε το χρονοδιάγραμμα της χρέωσής μας, ειδικότερα, όπως αναφέρεται παρακάτω, αν η μέθοδος πληρωμής σας δεν έχει εγκατασταθεί με επιτυχία. Σε περίπτωση πληρωμής της συμμετοχής σας σε μια ημέρα που δεν περιέχονται σε έναν δεδομένο μήνα, μπορούμε να σας χρεώσουμε σε μια μέρα στην ισχύουσα μήνα ή κάθε άλλη ημέρα που θα το κρίνουμε σκόπιμο. Για παράδειγμα, αν ξεκινήσετε CraftiusPro τη συνδρομή μέλους στις 31 Ιανουαρίου, η επόμενη πιθανή ημερομηνία πληρωμής για τον μήνα σας είναι η 28η του Φλεβάρη, και η μέθοδος πληρωμής σας θα χρεωθεί κατά την ημερομηνία αυτή. Η ημερομηνία ανανέωσης σας μπορεί να αλλάξει λόγω των αλλαγών στη συνδρομή σας.  Ώς είθισται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης, η «τιμολόγηση» υποδεικνύει επιβάρυνση, χρεωστική ή άλλη εκκαθάριση πληρωμών, ανάλογα με την περίπτωση. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, αναφέρεται σε ετήσιο κύκλο χρέωσης.
   • Επιστροφές χρημάτων.
    ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ δεν επιστρέφονται και δεν υπάρχουν επιστροφές ή πιστώσεις για μερικώς χρησιμοποιούμενες περιόδους. Μετά την ακύρωση της ετήσιας συνδρομής, ωστόσο, θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης. Ανά πάσα στιγμή, και για οποιονδήποτε λόγο, μπορούμε να παρέχουμε μια επιστροφή, έκπτωση, ή άλλο αντάλλαγμα για μέρος ή το σύνολο των μελών μας («πιστώσεις»). Το ύψος και η μορφή των εν λόγω πιστώσεων, καθώς και η απόφαση να τους τα παρέχουμε, είναι κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια. Η παροχή πιστώσεων σε μία περίπτωση δεν σας δίνει το δικαίωμα για παρόμοιες πιστώσεις στο μέλλον, ούτε μας υποχρεώνει να παρέχουμε πιστώσεις στο μέλλον, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.
   • Πληρωμή
    Εάν η πληρωμή δεν έχει διευθετηθεί με επιτυχία, λόγω λήξης, ανεπαρκούς ποσού, ή για οποιοδήποτε λόγο, και δεν επεξεργαστείτε τα στοιχεία μεθόδου πληρωμής σας ή δεν ακυρώσετε το λογαριασμό σας (δείτε, “ακύρωση” παρακάτω), θα παραμείνετε υπεύθυνοι για τυχόν μη εισπρακτέα ποσά και μας εξουσιοδοτείτε να συνεχίσουμε τις χρεώσεις  στη μέθοδο πληρωμής σας, καθώς μπορεί να ενημερώνεται. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή των ημερομηνιών χρέωσης της πληρωμής σας. Για ορισμένες μεθόδους πληρωμής, ο εκδότης της μεθόδου πληρωμής σας μπορεί να σας χρεώσει κάποια συναλλαγή ή με άλλες επιβαρύνσεις. Ελέγξτε τον παροχέα υπηρεσιών Μέθοδοι πληρωμής για λεπτομέρειες.
   • Ακυρώσεις.
    Μπορείτε να ακυρώσετε την ετήσια συνδρομή CraftiusPro ανά πάσα στιγμή για να μην χρεώνεστε αυτόματα, και θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία CraftiusPro μέχρι το τέλος του έτους τιμολόγησης σας. Δεν παρέχουμε ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ή πιστώσεις για ενδεχόμενη μερική ετλησια περίοδο συνδρομής ΜΕΛΟΥΣ.  Μπορείτε να ακυρώσετε την ετήσια συνδρομής σας μετά την έναρξη της ωστόσο, δεν χορηγείται καμία επιστροφή και θα συνεχίσετε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία CraftiusPro μέχρι το τέλος της περιόδου χρέωσης. Για να ακυρώσετε, μεταβείτε στη σελίδα “Ο λογαριασμός σας” στην ιστοσελίδα μας και ακολουθήστε τις οδηγίες για την ακύρωση. Εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, ο λογαριασμός σας θα κλείσει αυτόματα στο τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.
  1. Υπηρεσία CraftiusPro 

Πρέπει να είστε 18 ετών και άνω για να γίνετε μέλος της CraftiusPro. Τα άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μόνο με τη συμμετοχή ενός γονέα ή κηδεμόνα, κάτω από το λογαριασμό του γονέα ή κηδεμόνα όπου και οι 2 υπόκεινται σε αυτούς τους Όρους Χρήσης.

α. Η CraftiusPro και οποιοδήποτε περιεχόμενο προβάλλεται μέσω των υπηρεσιών μας, είναι μόνο για προσωπική και όχι εμπορική χρήση. Κατά τη διάρκεια της συνδρομής σας στη CraftiusPro, μπορούμε να σας παρέχουμε μία περιορισμένη, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, άδεια για την πρόσβαση στην υπηρεσία CraftiusPro και να δείτε σε απευθείας σύνδεση το εκπαιδευτικί περιεχόμενο μέσω της υπηρεσίας για το σκοπό αυτό. Εκτός από την περιορισμένη άδεια ανωτέρω, κανένα δικαίωμα, τίτλο ή όφελος δεν  θα μεταφερθούν σε εσάς. Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για δημόσια χρήση ή προβολή.

β. Μπορείτε να δείτε ένα online μάθημα κατάρτισης μέσω της υπηρεσίας CraftiusPro κυρίως στο εσωτερικό της χώρας στην οποία έχετε δημιουργήσει λογαριασμό σας και μόνο σε γεωγραφικές περιοχές όπου προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας και έχουν λάβει άδεια αυτά τα μαθήματα. Ο αριθμός των συσκευών στις οποίες μπορείτε ταυτόχρονα να παρακολουθείτε είναι περιορισμένος.  Ο αριθμός των συσκευών που διατίθενται για τη χρήση και τις ταυτόχρονες ροές μπορεί να αλλάξει από καιρό σε καιρό κατά την κρίση μας.

γ. Ενημερώνουμε συνεχώς την υπηρεσίας CraftiusPro, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου της βιβλιοθήκης. Επιπλέον, δοκιμάζουμε συνεχώς τις διάφορες δομές και υπηρεσίες μας, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας μας, τις διεπαφές του χρήστη, τα επίπεδα εξυπηρέτησης, σχέδια, διαφημιστικές λειτουργίες, διαθεσιμότητα των μαθημάτων, την παράδοση και την τιμολόγηση. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας συμφωνείτε  ότι μπορούμε και διατηρούμε το δικαίωμα να σας συμπεριλάβουμε ή να σας αποκλείσουμε από αυτές τις δοκιμές χωρίς προειδοποίηση. Διατηρούμε το δικαίωμα κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια να προβούμε σε αλλαγές από καιρό σε καιρό και χωρίς προειδοποίηση για τον τρόπο που προσφέρουμε και λειτουργεί μια υπηρεσία μας.

δ. Συμφωνείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία CraftiusPro, συμπεριλαμβανομένων όλων των χαρακτηριστικών και λειτουργιών που σχετίζονται με αυτές, σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες νόμους, κανόνες και κανονισμούς, ή άλλους περιορισμούς σχετικά με τη χρήση της υπηρεσίας ή του περιεχομένου αυτής. Συμφωνείτε να μην αρχειοθετήσετε, να κατεβάσετε (εκτός από μέσα προσωρινής αποθήκευσης που απαιτούνται για προσωπική χρήση),  αναπαράγετε, διανέμετε, τροποποιήσετε, προβάλετε, επιδείξετε, δημοσίευσετε, αδειοδοτήσετε, δημιουργήσετε παράγωγα έργα, η προσφέρετε προς πώληση ή χρήση (εκτός εάν επιτρέπεται ρητά σε αυτούς Όροι Χρήσης περιεχομένου) του περιεχομένου και των πληροφοριών που βρίσκονται ή προέρχονται από ή μέσω CraftiusPro, χωρίς τη  έγγραφη άδεια από CraftiusPro και των δικαιοπαρόχων του. Επίσης, συμφωνείτε να μην: παρακάμψετε, αφαιρέσετε, αλλοιώσετε, απενεργοποιήσετε, υποβαθμίσετε ή ματαιώσετε οποιαδήποτε από τις προστασίες περιεχόμενου στην υπηρεσία CraftiusPro χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε robot, spider, scraper ή άλλα αυτοματοποιημένα μέσα για να αποκτήσετε πρόσβαση CraftiusPro. Να ανακατασκευάσετε, να αποσυνθέσετε ή αποσυναρμολογήσετε οποιοδήποτε λογισμικό ή άλλα προϊόντα ή διαδικασίες προσβάσιμες μέσω CraftiusPro. Να εισάγετε οποιοδήποτε κώδικα ή προϊόν ή να χειριστείτε το περιεχόμενο CraftiusPro με οποιονδήποτε τρόπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο εξαγωγής ή συλλογής δεδομένων. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην ανεβάσετε, αναρτήσετε, e-mail ή να στείλετε με οποιονδήποτε τρόπο ή να μεταδώσετε οποιοδήποτε υλικό που έχει σχεδιαστεί για να διακόψει, καταστρέψει ή περιορίσει τη λειτουργία οποιουδήποτε λογισμικού ή εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού που σχετίζονται με CraftiusPro, συμπεριλαμβανομένων τυχόν ιούς λογισμικού ή οποιοδήποτε άλλο κώδικα, αρχεία ή προγράμματα.

ε. Η διαθεσιμότητα των μαθημάτων προς παρακολούθηση θα αλλάξει από καιρό σε καιρό, και από χώρα σε χώρα. Η ποιότητα της εικόνας των μαθημάτων μπορεί να διαφέρει από υπολογιστή σε υπολογιστή, και από συσκευή σε συσκευή, και μπορεί να επηρεαστεί από διάφορους παράγοντες, όπως η θέση σας, τα διαθέσιμα μέσα ή / και την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet -εύρος ζώνης. HD και Ultra HD διαθεσιμότητα υπόκειται στην υπηρεσία σας στο Internet και τις δυνατότητες της συσκευής σας. Δεν είναι όλο το περιεχόμενο διαθέσιμο σε HD ή Ultra HD και ούτε όλες οι συνδρομές επιτρέπουν να λαμβάνετε HD ή Ultra HD περιεχόμενο. Η ταχύτητα λήψης τουλάχιστον 5,0 Mbps ανά μετάδοση συνιστάται ώστε να λαμβάνετε περιεχόμενο HD, το οποίο ορίζεται ως 720p ή καλύτερη. Η ταχύτητα λήψης τουλάχιστον 25,0 Mbps ανά σύνδεση συνιστάται για να λαμβάνετε Ultra HD περιεχόμενο, το οποίο ορίζεται ως ανάλυση μεγαλύτερη από 1080p. Είστε υπεύθυνοι για όλες τις χρεώσεις πρόσβασης στο Internet. Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον παροχέα σας στο Internet για πληροφορίες σχετικά με πιθανές χρεώσεις για τη χρήση δεδομένων στο Διαδίκτυο. Η CraftiusPro δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται για την ποιότητα του περιεχομένου που θα προβάλλεται στην οθόνη σας. Ο χρόνος που χρειάζεται για να αρχίσετε να παρακολουθείτε ένα μάθημα θα ποικίλει ανάλογα με έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας, το διαθέσιμο εύρος ζώνης κατά τον χρόνο, και τα μαθήματα που έχετε επιλέξει.

στ. Μπορούμε να τερματίσουμε ή να περιορίσουμε τη χρήση της υπηρεσίας μας, χωρίς αποζημίωση ή ειδοποίηση αν είστε, ή εάν έχουμε βάσιμες υποψίες ότι είστε (i) κατά παράβαση οποιουδήποτε από τους παρόντες Όρους Χρήσης ή (ii) συμμετέχετε σε παράνομη ή αθέμιτη χρήση των υπηρεσιών μας.

 1. Οι κωδικοί πρόσβασης και η πρόσβαση στο λογαριασμό σας και στην CraftiusPRO

Το μέλος που δημιούργησε το λογαριασμό στην CraftiusPro και του οποίου η μέθοδος πληρωμής χρεώνεται αναφέρεται εδώ ως ο κάτοχος του λογαριασμού. Ο κάτοχος του λογαριασμού έχει πρόσβαση και τον έλεγχο του λογαριασμού στην CraftiusPro. Ο έλεγχος του κατόχου του Λογαριασμού ασκείται με τη χρήση του κωδικού πρόσβασης του ιδιοκτήτη λογαριασμού και, επομένως, για να διατηρήσει τον αποκλειστικό έλεγχο, ο κάτοχος του δεν θα πρέπει να αποκαλύψει τον κωδικό πρόσβασης σε κανέναν. Επιπλέον, εάν ο κάτοχος του θέλει να απαγορεύσει άλλους από την επαφή με την Εξυπηρέτηση Πελατών της CraftiusPro και ενδεχομένως την αλλαγή του ελέγχου της χρήσης από τον κάτοχο, ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού θα πρέπει να μην αποκαλύψει τα στοιχεία της μεθόδου πληρωμής του  (π.χ., τα τέσσερα τελευταία ψηφία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ή τις διευθύνσεις e-mail τους εάν χρησιμοποιούν το PayPal) που σχετίζεται με το λογαριασμό τους. Είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση και τη διατήρηση της αλήθών στοιχείων ταυτοποίησης σας και της ακρίβειας των πληροφοριών που παρέχετε σε εμάς σχετικά με το λογαριασμό σας.

α. Για να σας παρέχουμε με ευκολία πρόσβαση στον λογαριασμό σας και να βοηθήσει τη διαχείριση της Υπηρεσίας CraftiusPro, η CraftiusPro εφαρμόζει τεχνολογία που μας επιτρέπει να σας αναγνωρίζουμε ως ιδιοκτήτη του λογαριασμού και να σας παρέχει άμεση πρόσβαση στο λογαριασμό σας, χωρίς να χρειάζεται να πληκτρολογήσετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης κάθε ή άλλα στοιχεία ταυτοποίησης κάθε φορά που επανα-επισκέπτεστε τη CraftiusPro και περιλαμβάνει πρόσβαση μέσω της ιστοσελίδας CraftiusPro.

β. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για κάθε επικοινωνία που σας ζητά να υποβάλετε πιστωτική κάρτα ή άλλα στοιχεία λογαριασμού. Η παροχή πληροφοριών σας ως απάντηση σε αυτού του είδους των επικοινωνιών μπορεί να οδηγήσει σε κλοπή ταυτότητας. Πάντα να  αποκτάτε πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες του λογαριασμού σας, πηγαίνοντας απευθείας στην ιστοσελίδα της CraftiusPro και όχι μέσα από υπερ-σύνδεσμο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρονική επικοινωνία, ακόμα και αν φαίνεται επίσημη. Η CraftiusPro διατηρεί το δικαίωμα να τοποθετήσει οποιονδήποτε λογαριασμό σε κατάσταση παύσης ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς ειδοποίηση προς το μέλος για να το προστατεύσει αυτό και τους συνεργάτες του από αυτό που πιστεύει ότι είναι δόλια δραστηριότητα. Η CraftiusPro δεν είναι υποχρεωμένη να πιστώσει ή να προεξοφλήσει μια συνδρομή μέλους που τοποθετείται στον λογαριασμό είτε με αντιπρόσωπο της CraftiusPro ή από τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες της CraftiusPro.

 1. Αποποιήσεις Εγγυήσεων και περιορισμοί ευθύνης

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ CRAFTIUSPRO ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ που συνδέονται με αυτή, ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ που συνδέονται με την υπηρεσία CRAFTIUSPRO, παρέχονται “ΩΣ ΕΧΕΙ” ΚΑΙ “ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ” ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ. Η CRAFTIUSPRO δεν εγγυάται Ή ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ CRAFTIUSPRO ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ. Η CRAFTIUSPRO ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ εφαρμογών, των δικτυωμένων ΜΕ ΤΗΝ CRAFTIUSPRO συσκευών, ΚΑΙ του CRAFTIUSPRO λογισμικού (συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς συμβατότητάς τους με τις υπηρεσίες μας).

α. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η CRAFTIUSPRO, ή οι θυγατρικές της  ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ Ή δικαιοπάροχους δεν θα ευθύνονται (Από κοινού ή μεμονωμένα)  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ, ΕΜΜΕΣΗ Ή ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗ ΖΗΜΙΑ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ Ή ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ.

β. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ Ή ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ είδους ζημιών. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ορισμένοι από τους παραπάνω περιορισμούς του παρόντος άρθρου ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

γ. ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΔΕΝ επηρεάζει τα Μή Ανακλήσημα  ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. Εάν οποιαδήποτε διάταξη ή διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης φαίνεται να είναι άκυρη, παράνομη ή μη εκτελεστή, η εγκυρότητα, νομιμότητα και εκτελεστικότητα των υπολοίπων διατάξεων παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

 1. Δώρα και Προσφορές.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, κάρτες δώρων για CraftiusPro μπορεί να είναι διαθέσιμες για αγορά σε άλλα καταστήματα λιανικής πώλησης και ιστοσελίδες, οι οποίες μπορούν να εξαργυρωθούν στην ιστοσελίδα μας http://CraftiusPro.gr. Η αγορά και η εξόφληση των καρτών δώρου υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήςη. Από καιρό σε καιρό, άλλοι τύποι κωδικών προώθησης μπορεί να είναι διαθέσιμοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που παρέχονται ως μέρος προώθησης κάποιου τρίτου. Οι κωδικοί προσφοράς μπορούν να εξαργυρωθούν, όπως περιγράφεται στις ιδιαιτερότητες της προώθησης. Κάρτες δώρων και κωδικοί προώθησης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο μία φορά, δεν μπορούν να εξαργυρωθούν με μετρητά, και μπορεί να συνδυαστούν με άλλες προσφορές, όπως δωρεάν δοκιμή, που υπόκειται σε ορισμένους περιορισμούς, όπως καθορίζεται από τη CraftiusPro κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Αν έχετε λάβει ένα κωδικό προσφοράς μέσω μιας προσφοράς από τρίτους, μπορεί να ισχύουν και πρόσθετοι όροι.

10. Πνευματική Ιδιοκτησία

Πνευματικά δικαιώματα.
Η υπηρεσία CraftiusPro, συμπεριλαμβανομένου όλου του περιεχομένου που παρέχεται στην ιστοσελίδα CraftiusPro προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, εμπορικά μυστικά ή άλλους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και συμβάσεις.

Εμπορικά σήματα.
Το CraftiusPro είναι σήμα κατατεθέν της CraftiusPro.

Αξιώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.
Αξιώσεις παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Εάν πιστεύετε ότι το έργο σας έχει αναπαραχθεί ή διανεμηθεί με τρόπο που συνιστά παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή είστε ενήμεροι για τυχόν διαθέσιμο παράνομο υλικό μέσω της υπηρεσίας CraftiusPro, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ένα email στο support [@] craftiuspro.gr με θέμα “Πιθανή Παραβίασης Πνευματικών Δικαιωμάτων”.

11. Εφαρμοστέο Δίκαιο- Νομοθεσία

Για όλα τα άλλα μέλη CraftiusPro, οι παρόντες Όροι Χρήσης θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη διατάξεις περί σύγκρουσης νόμων.

α. Μπορεί επίσης να έχετε ορισμένα δικαιώματα προστασίας του καταναλωτή σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδος.

 1. Εφαρμογές.

Μπορείτε να συναντήσετε τις εφαρμογές τρίτων (συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, ιστοχώρους, widgets, λογισμικό ή άλλα βοηθητικά προγράμματα λογισμικού) (“Εφαρμογή (ες)”), που αλληλοεπιδρούν με την υπηρεσία CraftiusPro. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εισάγουν τα δεδομένα που σχετίζονται με το λογαριασμό CraftiusPro και τη δραστηριότητα σας και να συγκεντρώσουν δεδομένα από εσάς. Οι εφαρμογές αυτές παρέχονται αποκλειστικά για δική σας διευκόλυνση, και CraftiusPro δεν φέρει ευθύνη για τέτοιες εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές αποτελούν ανήκουν ή ελέγχονται από τρίτα μέρη τα οποία δεν σχετίζονται ούτε χρηματοδοτούνται από τη CRAFTIUSPRO ΚΑΙ ΔΕΝ εγκρίνονται για χρήση με την υπηρεσία μας σε όλες τις χώρες. ΧΡΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.

 1. Η χρήση των πληροφοριών που υποβάλλονται.
  Η CraftiusPro είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε σχόλια, πληροφορίες, ιδέες, έννοιες, σχόλια ή τεχνικές ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που περιέχεται σε οποιαδήποτε επικοινωνία που μπορεί να μας στείλετε, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων στα ερωτηματολόγια ή μέσω τοποθετήσεων στην υπηρεσία CraftiusPro , συμπεριλαμβανομένων και των ιστοσελίδων CraftiusPro και τις διεπαφές χρήστη, σε όλο τον κόσμο και στο διηνεκές, χωρίς περαιτέρω αποζημίωση, βεβαίωση ή πληρωμή σε εσάς για οποιονδήποτε λόγο, συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, την ανάπτυξη, την κατασκευή και την εμπορία των προϊόντων και τη δημιουργία, την τροποποίηση ή τη βελτίωση της υπηρεσίας CraftiusPro. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι δεν θα επιβάλετε οποιαδήποτε “ηθικά δικαιώματα” στο και για το “feedback”, στο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία. Παρακαλώ σημειώστε ότι η CraftiusPro δεν δέχεται αυτόκλητα υλικά ή ιδέες για το μάθημα ή τη κατάρτιση, και δεν είναι υπεύθυνη για την ομοιότητα οποιουδήποτε περιεχομένου ή του προγραμματισμού της σε οποιοδήποτε μέσο με τα υλικά ή τις ιδέες που διαβιβάζονται στην CraftiusPro. Σε περίπτωση που αποστείλετε υλικό ή ιδέες, το κάνετε με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει πρόσθετο αντάλλαγμα οποιουδήποτε είδους, θα πρέπει να παρέχονται σε σας, και παραιτείστε από οποιοδήποτε αξίωση κατά CraftiusPro και των θυγατρικών της σχετικά με τη χρήση αυτών των υλικών και ιδεών, ακόμη και εάν το υλικό ή μια ιδέα που χρησιμοποιείται , είναι ουσιαστικά παρόμοια με το υλικό ή την ιδέα που αποστέλλετε.

 2. Υποστήριξη Πελατών.
  Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μας και τα χαρακτηριστικά της, ή αν χρειάζεστε βοήθεια με το λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με  το Κέντρο βοήθειας στο support [ @ ] craftiuspro.gr. Σε περίπτωση σύγκρουσης μεταξύ των παρόντων Όρων Χρήσης και των πληροφοριών που παρέχονται από την υποστήριξη πελατών ή άλλα τμήματα της ιστοσελίδας μας, οι παρόντες Όροι Χρήσης υπερισχύουν.

Εάν οποιαδήποτε διάταξη ή διατάξεις των παρόντων Όρων Χρήσης εμφανίζεται να είναι άκυρη, παράνομη ή μη εκτελεστή, η εγκυρότητα, νομιμότητα και εκτελεστικότητα των υπολοίπων διατάξεων παραμένουν σε πλήρη ισχύ και εφαρμογή.

Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπτεμβρίου 2015