11ο LIVE ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο 11ο σεμινάριο φωτογραφίας θα μάθεις πως να βγάζεις και να ποζάρεις πανέμορφα πορτραίτα με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

 

Αγαπητά μέλη,

Στο νέο Live online σεμινάριο φωτογραφίας του μήνα θα μιλήσω για το πως να βγάζετε πανέμορφα πορτραίτα.

Θα δούμε αναλυτικά τόσο θέματα εξοπλισμού όσο και ποζαρίσματος. Επιπλέον θα δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα όπως ποιοι φακοί είναι κατάλληλοι για πορτραίτα, αν μπορεί να βγάλει κάποιος φωτογραφίες πορτραίτων με τους kit φακούς του, κατάλληλες ρυθμίσεις για όμορφα αποτελέσματα και πολλά άλλα.

Φυσικά θα σας δείξω και τεχνικές αλλά και συμβουλές φυσικού ποζαρίσματος, ώστε να μπορείτε γρήγορα να ποζάρετε άτομα που δεν είναι μοντέλα, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Σας περιμένω λοιπόν να τα πούμε ζωντανά στο πρώτο Online live σεμινάριο του έτους!

 

Λεπτομέρειες Event:

Ημερομηνία: Δευτέρα 31 Ιανουαρίου

Ώρα: 18:00 με 19:30

 

Πως μπορείς να Συμμετέχεις:

Το σεμινάριο είναι αποκλειστικά για μέλη της Ακαδημίας μας με ενεργή συνδρομή.

Αν είσαι κάτοχος της συνδρομής μας τότε κάνε είσοδο με το όνομα χρήστη και το password σου και από κάτω, στο τέλος του άρθρου θα εμφανιστούν αυτόματα οι οδηγίες πρόσβασης στο σεμινάριο.

Γενικές πληροφορίες

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης κάνοντας  κλικ εδω.

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

18o ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 18ο online σεμινάριο φωτογραφίας θα σου δείξω 10 τεχνικές φωτογραφίας για να δημιουργήσεις πανέμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες!   Λοιπόν, έχω να ρωτήσω κάτι Σε γοητεύει…

8ο ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 8ο ONLINE σεμινάριο φωτογραφίας με τον Strato Agiani θα μάθεις τα πάντα γύρω από τον εξοπλισμό, τις ρυθμίσεις αλλά και τους τρόπους σύνθεσης ώστε να δημιουργήσεις πανέμορφες…

Σχόλια