12ο LIVE ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο 12ο σεμινάριο φωτογραφίας θα μάθεις πως και γιατί μπορείς να βγάζεις καταπληκτικές Ασπρόμαυρες φωτογραφίες με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

 

Στο 12ο Live online σεμινάριο φωτογραφίας θα μιλήσω για την ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία έχει κάτι το διαχρονικό και βοηθάει στο να αναδείξουμε το φώς, τις σκιές, την φόρμα αλλά και το θέμα μας. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουμε πότε και πως να χρησιμοποιούμε την αφαίρεση χρώματος, ώστε να παίρνουμε τα καλύτερα δυνατά τεχνικά και εικαστικά αποτελέσματα, κάθε φορά.

Στο ζωντανό Online σεμινάριο θα δούμε αναλυτικά τόσο θέματα εξοπλισμού όσο και εικαστικά θέματα που αφορούν την Ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Επιπλέον θα δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα όπως πότε να αφαιρούμε το χρώμα και πότε να βγάζουμε έγχρωμες φωτογραφίες, τι ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνουμε με την μηχανή μας, πως να επιλέγουμε τα σωστά θέματα, τι ρόλο παίζει το contrast και πολλά άλλα.

Σε περιμένω λοιπόν να τα πούμε αλλά και να μάθουμε ζωντανά στο 12ο Online live σεμινάριο φωτογραφίας της CraftiusPRO!

 

Λεπτομέρειες Event:

Ημερομηνία: Δευτέρα 21 Μαρτίου

Ώρα: 18:00 με 19:30

 

Πως μπορείς να Συμμετέχεις:

Αν είσαι κάτοχος της συνδρομής μας τότε κάνε είσοδο με το όνομα χρήστη και το password σου και από κάτω, στο τέλος του άρθρου θα εμφανιστούν αυτόματα οι οδηγίες πρόσβασης στο σεμινάριο.

Γενικές πληροφορίες

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας του Zoom. Αν δεν το έχεις εγκατεστημένο διάβασε τις αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης κάνοντας  κλικ εδω.

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

18o ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 10 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΑΣΠΡΌΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 18ο online σεμινάριο φωτογραφίας θα σου δείξω 10 τεχνικές φωτογραφίας για να δημιουργήσεις πανέμορφες ασπρόμαυρες φωτογραφίες!   Λοιπόν, έχω να ρωτήσω κάτι Σε γοητεύει…

8ο ONLINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο 8ο ONLINE σεμινάριο φωτογραφίας με τον Strato Agiani θα μάθεις τα πάντα γύρω από τον εξοπλισμό, τις ρυθμίσεις αλλά και τους τρόπους σύνθεσης ώστε να δημιουργήσεις πανέμορφες…

Σχόλια